Machiaj & Cosmetica

#31 10 #costume halloween #halloween #machiaj halloween #ieftin #31 octombrie

Deghizeaza-te IEFTIN de Halloween! Iata cum

 

Halloween-ul este una dintre cele mai noi sarbatori adoptate de romani. In fiecare an cluburile si restaurantele pregatesc petreceri tematice pe data de 31 octombrie. Daca iti doresti ca anul acesta sa participi si tu la o astfel de petrecere atunci trebuie neaparat sa urmaresti videoclipul urmator.

Halloween-ul este o sarbatoare amuzanta in care oamenii se deghizeaza in fel de fel de creaturi. Unii aleg sa devina zombie, altii se imbraca in ursi sau in pirati, iar cei mai indrazneti aleg sa mearga la petreceri deghizati in iepurasi Playboy. Fiecare este liber sa aleaga personajul, este seara in care poti fii orice ti-ai dorit vreodata, chiar si ununicorn sau un pepene.

De multe ori aceste costume sunt destul de costisitoare, dar noi am gasit o varianta mai ieftina pentru tine. Trebuie sa iei in considerare ca un astfel de machiaj nu este usor si ca va trebui sa-l exersezi cel putin o data pentru a te asigura ca iti iese. Urmareste videoclipul de mai jos si descopera fascinanta lume a machiajului de Halloween:

Sursa imagini: Pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului