Machiaj & Cosmetica

#produse naturiste #cosmetice naturale

Ingrediente naturale care te ajuta sa iti mentii frumusetea si tineretea

 

Beneficiile produselor naturale sunt recunoscute de multa vreme, insa, dincolo de acestea, ingredientele ce provin din natura mai au o proprietate importanta: te ajuta sa te relaxezi, iti ofera o stare de bine si de rasfat. Iata cum poti avea o atmosfera de SPA chiar la tine acasa.

Hidratare pentru piele

Arganul hraneste pielea, o hidrateaza si ii imbunatateste elasticitatea. Uleiul de Argan este numit ”Aurul din Maroc” datorita continutului sau ridicat de tocoferol (Vitamina E) – antioxidanti, ce protejeaza pielea contra influentei negative a mediului si intarzie procesul de imbatranire. Gama Eco Receptura, un brand nou pe piata din Romania care este dedicat produselor cosmetice naturale propune folosirea arganului atat pentru piele, cat si pentru par.  

De asemenea, pentru piele, sapunurile naturale Alleppo 5%, 25%, 40% sunt realizate pe baza metodelor traditionale din Siria. Sunt fabricate prin metode traditionale, realizate exclusiv manual din uleiuri de dafin si masline, cu adaugarea altor ingrediente pretioase, cum ar fi namol din Marea Moarta, trandafir din Damasc, argila rosie, etc, fara aditivi artificiali. Acestea au proprietati antiseptice, hranitoare. Curata pielea in profunzime, calmeaza iritatiile si inflamatiile.

Elasticitate pentru ten

Elixirurile pentru fata sunt uleiuri organice cu efecte deosebite, din plante, cu adaugarea de ingrediente hranitoare si cu efect de intinerire, cum ar fi Vitaminele A, E, F si retinol. Uleiuri naturale si nobile – 100% naturale -  sunt apreciate pentru proprietatilor lor deosebite de ingrijire: protectie contra imbatranirii, combatere a radicalilor liberi, productie de colagen si elastina, reducerea cicatricilor si vergeturilor. Uleiurile naturale 100% prin presare la rece sunt perfecte pentru ingrijirea pilii de pe fata si corp, precum si ingrijirea unghiilor si parului.

Ingrijire pentru par

Produse cosmetice Eco Receptura pentru ingrijirea parului si scalpului au efect de hranire ce contin ingrediente naturale active: ulei de jojoba, unt de shea, in si extracte de lamaie, proteine de matase, cheratina, vitaminele E si F si pantenol, ce sustin parul cu o intensitate de lunga durata a culorii si hidratare adecvata. 

Un alt ingredient folosit este sucul de aloe cu ajutorul caruia au fost create produse cosmetice pentru pielea sensibila, iritata, deosebit de delicata. Datorita continutului ridicat de suc de aloe, vitamine si reteta ECO speciala, gama de produse are proprietati miraculoase de netezire.

Pe langa aceste ingrediente, artizanii cosmeticelor naturale au adaugat altele adecvata pentru diversele nevoi ale tenului – matur, normal si mixt, vulnerabil si uscat, cum ar fi retinol, neutrazen, celule stem, acid hialuronic, extracte din plante, combinate cu o formula delicata ajuta la refacerea echilibrului si frumusetii naturale a pielii. De asemenea, pe lista ingredientelor se mai numara uleiuri naturale pretioase: jojoba, argan, macadamia, cocos, struguri, migdala, cacao si unt de shea.

"Am mizat pe o gama de produse cosmetice care combina traditia cu solutiile moderne, pentru a crea produse sanatoase, naturale, asigurand 100% satisfactie si placere. Pentru a beneficia de puterile curatoare ale plantelor, produsele au la baza ierburi preluate din ferme organice precum musetel polonez, salvie, rozmarin, menta, urzica, galbenele, dar si uleiuri hranitoare, cum ar fi argan, macadamia, babassu sau jojoba si unt de shea sau glicerina vegetala. Sunt bogate in ingrediente cu proprietati anti-imbatranire, protejeaza contra stresului antioxidant, imbunatatesc micro-circulatia si rezistenta la factorii externi daunatori. Produsele cosmetice nu contin sls / sles, parabeni, PEG, edta, silicon, vaselina, uleiuri minerale, emulsificatorii sintetici, PEG sau alte produse derivate din ulei", au precizat reprezentantii Agiora, care au adus in Romania brandul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare