Machiaj & Cosmetica

# idei depozitare cosmetice #depozitare cosmetice #cosmetice

8 idei geniale de depozitare a cosmeticelor

Orice femeie indragostita de cosmetice stie cat de important este sa gaseasca rapid, in arsenalul de produse, exact ceea ce cauta. Pentru a avea mereu ordine printre produsele cosmetice, poti alege sa le organizezi in diferite feluri, in organizatoare simple si practice pe care le poti face chiar tu, din materialele sau obiectele pe care le ai la indemana. Descopera cateva idei geniale de depozitate a cosmeticelor.

Tabla magnetica

O tabla magnetica pe care sa iti lipsesti fardurile si alte cutii de cosmetie este usor de facut. Pentru a face acest suport in care vei tine cosmeticele in ordine, ai nevoie de o rama, o foaie metalica, o bucata de material, foarfece, adeziv tip spray, magneti si un pistol cu adeziv. Prind foaia de metal in rama, apoi lipeste bucati de magnet pe cutiile de cosmetice si prinde-le cu usurinta pe tabla magnetica.

Raftul de condimente

Rafturile pentru condimente nu sunt folositoare doar pentru a depozita aceste ingredinete din bucatarie. De exemplu, un raft mic poate sa fie ideal pentru depozitarea sticlutelor de oja. Poti sa le pui chiar grupate pe culori sau in orice alta ordine doresti. Prinde raftul de perete si vopseste-l intr-o culoare placuta.

Cutii si cosulete

Orice femeie organizata isi va dori sa tina cosmeticele grupate pe categorii. Pentru a face acest lucru ai nevoie de un loc bine compartimentat, de aceea acest organizator este perfect. Organizatoarele pentru sertare sunt o idee excelenta, pentru ca poti tine cosmeticele grupate in fiecare compartiment.

Trusa profesionala

Trusele de machiaj profesionale care se deschid pe mai multe niveluri si compartimente sunt in primul rand practice pentru a organiza cat mai bine cosmeticele. In cazul in care ai multe feluri de cosmetice, o trusa profesionala ar putea fi exact ce ai nevoie. Trusele sunt compacte si perfecte pentru depozitare.

Suport supraetajat metalic

Un suport metalic pentru baie este de asemenea o metoda practica pentru depozitarea cosmeticelor. Poti folosi cate un etaj pentru cate o categorie de cosmetice. Pune pe acest suport tot ceea ce folosesti in mod obisnuit. Suportul este cu atat mai practic cu cat poti cauta cu usurinta printre produsele pe care le-ai pus in el.

Vas de sticla

Un vas de sticla simplu si transparent este o varianta chic pentru a-ti depozita pensulele de machiaj. Umple vasul cu boabe de fasole neagra, iar pensulele vor sta cu usurinta in aceste vase.

Suport din perie pentru ustensile

O perie de haine obisnuita este un mod creativ in care poti obtine un suport pentru ustensilele de machiaj. Pentru ca aceste perii nu mai sunt utilizate de foarta multa lume, pentru scopul lor initial, le poti gasi o noua intrebuintare, folosidu-le ca suport pentru pensulele de machiaj.

Vas din acril transparent

Acest vas din acril este un alt mod chic in care iti poti pastra pensulele de machiaj. Umple vasul cu boabe de cafea si vei obtine un suport cu totul special. In plus, boabele de cafea vor raspandi in incapere un miros placut, iar suportul este simplu si stilat si in acelasi timp practic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare