Machiaj & Cosmetica

# idei manichiura #unghii vara #maniciura #manichiura vara #vara

7 trenduri in manichiura pe care trebuie sa le incerci vara aceasta

Vara este un sezon plin de inspiratie din numeroase puncte de vedere datorita starii de bine si energiei pe care o emana. Acest tip de inspiratie poate fi folosit din multe puncte de vedere, de la amenajarea casei si pana la vestimentatie sau chiar modul de realizare a manichiurii.

Culori stralucitoare, fructe sau accente marine, toate acestea constituie elemente pe care le poti picta pe unghii in aceasta perioada. Pentru o si mai buna inspiratie, iata sapte trenduri in manichiura pe care le poti incerca vara aceasta.

1. Roz auriu metalizat

Pe cat de simplu este de realizat efectul metalic pe unghiile tale, pe atat de mare este impactul estetic pe care acesta il are. Poti alege orice culoare iti doresti si sa pastrezi acest efect, insa nuanta de roz auriu este una extrem de frumoasa si feminina.

2. Print tropical

Un print tropical este probabil modul ideal prin care poti arata si simti ca a venit vara. Acesta poate fi gasit pe diferite piese vestimentare sau pe accesorii, dar il poti aplica cu incredere si pe unghii.

3. Ombre fluorescent

Stilul ombre a cunoscut o mare popularitate in ultimii ani, motiv pentru care poti profita de acest aspect pentru a obtine o manichiura de senzatie. Alege doua culori care iti plac si ti se pare ca s-ar potrivi si aplica-le pe unghii. Iar daca alegi si un efect fluorescent, iti vei crea cu siguranta o manichiura deosebita.

4. Vibratii de plaja

Cu siguranta si tu esti un mare fan in ceea ce priveste plaja si vacantele petrecute la mare, iar pictarea unui asemenea peisaj pe unghii te va face sa simti acele zile mai apropiate. Alege ce culori iti doresti si recreaza scena unei plaje asa cum visezi.

5. Design maritim

De asemenea o amintire a ceea ce inseamna plaja, marea, navigatia si noptile calde de vara poate fi reprezentata si prin intermediul unui design maritim. Cu ajutorul unor nuante de albastru si alb poti crea cu usurinta arta maritima pe unghiile tale.

6. Apus de soare tropical

Visezi sa te afli pe o insula exotica, inconjurat de palmieri si sa te uiti la un minunat apus de soare? Pana cand ti se va indeplini aceasta dorinta, ai posibilitatea de a iti realiza vopsi unghiile intr-un asemenea stil. Vei simti vara mai aproape si vei obtine o manichiura speciala.

7. Vibratii de vara

In general, vara poate fi reprezentata prin mult mai multe elemente in afara de mare, plaja sau locuri exotice. Frcutele specifice acestui anotimp, printre care ananasul sau pepenele rosu, un flamingo sau chiar o inghetata sunt doar cateva dintre elementele suplimentare care iti aduc vara in minte atunci cand te gandesti la ele.

Gandeste-te cu ce iti place tie sa asociezi vara si aplica aceste obiecte, locuri sau momente pe unghiile tale. Inspira-te din lucrurile mici si cu siguranta iti vei adora noua manichiura. In plus, iti vei crea o stare de buna dispozitie si o energie de invidiat!

Surse foto: topinspired.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului