Do it yourself

#remedii acasa #aspirina matreata # aspirina acnee #remedii naturiste #matreata #acnee #aspirina #beneficii aspirina

Aspirina te scapa de acnee si matreata! Iata reteta

Un lucru care se gaseste in aproape fiecare trusa de prim ajutor este aspirina. Aspirina este un inhibitor comun al durerii. Furnizorii medicali il numesc un medicament antiinflamator nesteroidian sau un medicament antiinflamator nesteroidian. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in timp ce este un agent de ameliorare a durerii, reduce, de asemenea, umflarea si scade febra. Aspirina are multe alte utilizari, pe langa utilizarea in domeniul medical. Acest medicament poate fi utilizat pentru unele probleme ale pielii si parului.

Trateaza acnee si cosurile

Noi toti am avut urme inestetice pe fata din cauza acneei si a cosurilor. Este extrem de inconfortabil cand avem aceste probleme, deoarece nu ne simtim atragatori si avem impresia ca oamenii se uita la noi. Aspirina te va ajuta sa scapi de aceste probleme. Aspirina are un ingredient numit acid salicilic. Aceasta substanta chimica ajuta la curatarea porilor prin indepartarea uleiului si a celulelor moarte ale pielii. De asemenea, scade roseata si durerea. Odata ce porii sunt curati, fata ta se va vindeca rapid.

Ce iti trebuie si cum se prepara:

O sa ai nevoie de 2-3 pastile de aspirina zdrobite si de putin suc de lamaie sau apa plata. Se formeaza o pasta si se aplica pe zonele afectate. Sa lasa sa actioneze cateva minute, apoi se spala bine fata. Se repeta tratamentul o data pe zi.

Scapa de matreata

Matreata este o problema comuna care afecteaza multi oameni. S-ar putea sa nu fi ghicit ca aspirina poate ajuta la curatarea matretii, dar ghici ce? Poate. Din nou, acel acid salicilic care functioneaza pe porii tai iti poate curata scalpul prin indepartarea pielii uscate. Odata ce scalpul este curatat de pielea uscata si moarta, fulgii ramasi vor fi spalati in timpul urmatoarei samponari.

 

Ce iti trebuie si cum se prepara:

 

O sa ai nevoie de 2-3 apirine pe care trebuie sa le zdrobesti bine pana devin o pudra fina. Apoi mixezi pudra cu sampon cat sa se faca o pasta cu care sa te poti spala. Te speli pe cap cu solutia masandu-ti scalpul astfel incat crema sa iti intre bine in piele. Las-o sa actioneze timp de 5 minute. Clateste bine si mai spala-te o data cu sampon simplu. Repeta acest tratament o data sau de doua ori pe saptmana.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului