Accesorii

# bijuterii turmalina # turmalina #accent bijuterii #bijuterii argint

Poarta bijuterii din argint cu turmalina si vei tine la distanta bolile si energia negativa

Orice femeie adora bijuteriile si are acasa o colectie de podoabe pentru viata de zi cu zi sau pentru evenimente speciale. Daca nu ti-a spus nimeni pana acum, din colectia ta nu ar trebui sa lipseasca bijuterii cu turmalina, o piatra semipretioasa cu proprietati uimitoare, dincolo de frumusetea sa aparte.

 

Turmalina este cristalul cu multe culori sau "piatra muzelor", deoarece exista convingerea ca aduce celor care o poarta viziune, inspiratie si creativitate nelimitate.

Turmalina este o piatra care poate corespunde tuturor gusturilor si preferintelor datorita varietatii de culori in care poate fi gasita; poate fi neagra, incolora, portocalie, violet, roz, verde, rosie, galbena, albastra, bruna si chiar multicolora. O legenda egipteana spune despre turmalina ca a calatorit spre Soare, din inima Pamantului, de-a lungul unui curcubeu, imprumutand de la el toate culorile sale.

Indiferent de culoare, turmalina are o stralucire aparte, care atrage toate privirile ca un magnet, poate si pentru ca este singurul mineral incarcat in permanenta cu electricitate. Tot datorita acestor proprietati o bijuterie cu turmalina va forma, la contactul cu pielea, un camp magnetic slab, ce emana raze infrarosii de unda lunga si anioni ce vor avea ca efect imbunatatirea circulatiei sanguine locale, stimularea metabolismului celular si restabilirea functiilor sistemului limfatic si endocrin.

Vechii egipteni o foloseau ca remediu in afectiuni fizice si emotionale, considerand ca are proprietati ce pot vindeca sistemul nervos, bolile sangvine si ganglionii limfatici. Tot in scop terapeutic a fost folosita si de popoarele din Orientul Indepartat, in medicina traditionala chineza, spre exemplu.

Daca vei purta bijuterii cu turmalina din argint, cu o lucratura deosebita si fina, vei atrage prosperitatea ca un magnet; aceasta proprietate a pietrei a fost apreciata in Orient si probabil de aceea era folosita pentru a impodobi coroana imparatilor in China si Coreea. De asemenea, turmalina este considerata un adevarat talisman, ferind persoanele care o poarta de radiatiile nocive emise de aparatura de care suntem inconjurati la tot pasul.

Proprietatile terapeutice ale turmalinei sunt asociate cu culoarea pietrelor. Cele verzi, spre exemplu, au efect terapeutic asupra ficatului; pietrele negre au efect bioenergetic, iar turmalina albastra relaxeaza sistemul nervos si ajuta la reglarea calitatii somnului .

La Accent Bijuterii gasesti o mare varietate de piese cu turmalina, de la inele si cercei lucrati cu o atentie deosebita, pana la coliere si bratari fine potrivite pentru orice ocazie.

Acorda atentie ofertei de bijuterii din argint la pret redus pentru a-ti completa colectia de podoabe cu inele, bratari sau pandantive deosebite.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului