Accesorii

#procedura indepartare tatuaje # indepartare tatuaje #tatuaje

Indepartare tatuaje: in ce consta procedura?

Din randul persoanelor care au decis candva sa isi faca un tatuaj, multe regreta si cauta acum o procedura de indepartare tatuaje cat mai eficienta. Motivele variaza: de la incompatibilitatea semnificatiei tatuajelor cu personalitatea actuala a individului sau detasarea emotionala de acestea, pana la nemultumiri din punct de vedere estetic. Caci da, tatuajele se degradeaza in timp, necesitand adesea retusari.

Indiferent de motiv, vestea buna este ca datorita tehnologiilor de ultima generatie, procedura de indepartare tatuaje nu mai este o dorinta intangibila. Realizata cu lasere dermatologice performante, de catre medici specialisti, aceasta nu lasa cicatrici, iar rezultatele se observa imediat. Mai mult, in combinatie cu alte proceduri estetice si tratamente speciale precum, de exemplu, cel de mezoterapie cu acid hialuronic si vitamine, pielea isi va (re)capata frumusetea si sanatatea.

Cum functioneaza procedura de indepartare tatuaje?

Tehnologia pico a devenit recent disponibila si in unele clinici dermatologice din Romania. Implementata cu ajutorul unor lasere de ultima generatie, procedura de indepartare tatuaje a devenit in ultimii ani una non-invaziva, cu riscuri minime, fara urme de cicatrici, cu rezultate foarte rapide. Tatuaje de toate culorile si dimensiunile pot fi acum indepartate in doar cateva sedinte!

Energia fiind furnizata in pulsuri extrem de scurte, care dureaza picosecunde (trilionimi de secunda!), prin intermediul tehnologiei picosecond, aceasta devine energie mecanica (nu se transforma in caldura, asadar). Astfel, aceste pulsuri ultra-scurte de energie mecanica sparg cerneala tatuajelor in particule mici. Sistemul imunitar reuseste ulterior sa elimine cu usurinta aceste particule. Laserele picosecond vin, prin urmare, in intampinarea sistemului imunitar, facilitand un proces natural de eliminare a corpurilor straine din organism.

Rezultatele sunt uimitoare! In functie de dimensiunea tatuajului, culoarea acestuia, locul in care este facut pe corp, vechimea sau tipul de cerneala, sunt necesare aproximativ 4-8 sedinte.

Celor care doresc sa se asigure ca pielea lor nu doar ca revine la normal, dar capata un plus de sanatate, li se recomanda ulterior tratamente precum cel de mezoterapie. Prin injectarea in tegument de vitamine si antioxidanti, pielea se hidrateaza intens, sinteza de colagen este stimulata, iar pielea devine mai ferma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului