Accesorii

#siletto #pantofi siletto #pantofi

De la moda la personalitate cu pantofii siletto de la Oteros

Fiindca pantofii stiletto au o lunga si bogata istorie, folosirea lor a avut timp sa imbrace nenumarate forme si sa dea nastere multor povesti. Au fost vremuri cand au facut adevarate ravagii deopotriva in randul aspiratiilor feminine, dar si in cel al dorintei masculine, vremuri cand au cazut in desuetudine sau uitare si vremuri cand au revenit in forta pe catwalk-urile marilor creatori de moda si de acolo in garderobele tuturor doamnelor.

Asa ca astazi pantofii stiletto se pot bucura deopotriva de faima si de o lunga cariera si pot fi priviti ca adevarate embleme ale feminitatii. Ceea ce ii face, cu siguranta, mult mai mult decat niste simple accesorii fashion.

Chiar daca astazi moda feminina se bucura de o mult mai mare libertate decat tot ce a cunoscut de-a lungul istoriei de pana acum si chiar daca eleganta rigida a secolelor trecute a facut loc relaxarii si inovatiei vestimentare, pantofii stiletto au ramas in continuare o marca a elegantei si feminitatii care i-a consacrat. Indiferent cum alegem sa ii purtam din punct de vedere stilistic (si sunt nenumarate variante), din punct de vedere al personalitatii felul in care purtam pantofii stiletto a ramas acelasi cu cel de acum mai bine de optzeci de ani: cu atitudine.

Cum puteti integra pantofii stiletto intr orice comvinatie vestimentara?

Astazi puteti gasi nenumarate combinatii vestimentare in care sa integrati pantofii stiletto de aici, de la cele clasice la cele mai inedite si extravagante. Pentru ca astazi feminitatea a invins stereotipiile de gen si si a gasit mai mult decat un drum universal, drumul particular al fiecarei femei in parte. Fiecare femeie este libera sa se imbrace si sa se poarte asa cum crede de cuvinta, adica asa cum simte ca o reprezinta.

Iar Oteros stie asta si tocmai din acest motiv pune la dispozitia tuturor femeilor o larga varietate de pantofi stiletto. Pentru ca fiecare sa isi regaseasca propriul si pentru ca imaginatia fiecareia sa nu cunoasca limite. Pe oteros.ro gasiti pantofi stiletto pentru toate gusturile, toate ocaziile sau, pur si simplu, pentru toate firile creative carora le plac experimentele de styling. Fie ca sunteti o fire mai conservatoare care va doriti sa respectati protocolul vestimentar al unei serate clasice sau, dimpotiva, o fire mai libertina si mai nonconformista care abia asteptati sa spargeti toate tiparele, Oteros va da amandurora posibilitatea sa o faceti.

La Oteros gasiti deopotriva modele clasice de pantofi stiletto sau modele inedite pentru gusturile mai extravagante. Mati sau lacuiti, cu imprimeu sau fara, in culori stridente sau sobre, accesorizati distrect sau, dimpotriva, mai brutal, cu tocuri blande sau agresive, cu aplicatii sau fara, pantofii stiletto din colectia Oteros va vor satisface, cu siguranta, toate nevoile. Orice ati cauta si oricat de indrazneata ar fi imaginatia dumneavoastra, Oteros este pregatit sa faca fata tuturor exigentelor.

Puteti cu succes integra pantofii stiletto propusi de Oteros unor tinute elegante de seara sau, dimpotriva, unor tinute de zi curajoase si lipsite de inhibitii. Cu fuste lungi sau scurte, cu jeans sau pantaloni de stofa, cu pantaloni scurti sau sarafane, pantofii stiletto pot fi purtati astayi in toate combinatiile care va trec prin minte. Tocmai pentru ca pantofii stiletto nu mai sunt un simplu accesoriu fashion, ci o marca a personalitatii proprii. Purtand pantofii stiletto propusi de oteros.ro la tinutele dumneavoastra, veti adauga nu numai un plus de stil ci, in primul rand, multa personalitate si atitudine. Iar Oteros va incurajeaza sa o faceti! Caci Oteros crede in femei si nu in stereotipii!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare