Accesorii

# galeria accent #accent bijuterii #bijuterii

Excelenta pune accent pe calitate si profesionalism. Galeria Accent, noua casa a elegantei si a pietrelor naturale

La 1 iulie, in Bucuresti pe strada Mendeleev nr.26, s-a deschis Galeria Accent. Galeria care se remarca prin eleganta si rafinament, reflecta calitatea si profesionalismul cu care accentbijuterii.ro ne-a obisnuit de atatia ani.

 

Cu aceasta ocazie, reporterii acasa.ro au stat de vorba cu specialistii de la comaccent.ro pentru a afla prin ce se remarca Galeria Accent si cum ne putem da seama ce defineste o bijuterie de calitate. Daca te intereseaza raspunsurile la aceste intrebari, te lasam sa le descoperi in interviul de mai jos.

Reporter: Foarte multe persoane nu stiu unde sa mearga atunci cand isi doresc o bijuterie speciala. Nu exista foarte multe locuri unde sa gasim intr-un singur loc bijuterii intr-o gama foarte variata. Galeria Accent este insa o noua casa a elegantei si a pietrelor naturale! Ce putem vedea aici si prin ce se remarca aceasta galerie?

Liviu Matei: Galeria Accent este un concept aparte. Este mai mult decat un magazin de bijuterii, este o intreaga experienta vizuala si spirituala, un adevarat rasfat pentru iubitorii de bijuterii. Galeria se remarca prin faptul ca aduce laolalta universul pietrelor naturale, eleganta bijuteriilor de calitate, originalitatea pieselor lucrate manual si luxul bijuteriilor din aur si diamante. In plus, oricine ne va calca pragul va avea la dispozitie o intreaga echipa de profesionisti gata sa ofere cea mai buna consiliere. Un alt aspect important este faptul ca vom avea zone special dedicate evaluarii, expertizarii si reconditionarii bijuteriilor vechi sau de lux.

Reporter: Cum putem sa ne dam seama ca o bijuterie este una de calitate? Cum le putem evalua, fara sa fim, totusi, cunoscatori? La ce trebuie sa fim atenti?

Liviu Matei: Sunt multi factori care determina daca o bijuterie este de calitate sau nu. Unii dintre ei se pot vedea cu ochiul liber precum: modul in care aceasta este lucrata, manual sau turnata, cat de frumos sunt asortate pietrele intre ele sau cat de atent sunt puse pietrele. Un alt factori important este cat de drepte sunt tabliile bijuteriei, daca sunt toate la fel. Pentru mai multe detalii legate de calitatea bijuteriei pe care o detineti, va trebui sa apelati la bijutieri, deoarece calitatea nu se rezuma doar la factorii mentionati mai sus. Detaliile legate de calitatea metalului si a pietrelor folosite sunt adesea cele care conteaza cel mai mult, iar un gemolog va poate raspunde cu usurinta la toate intrebarile pe care le aveti.

Reporter: Vorbim adesea despre unicitate in ceea ce priveste bijuteriile. Ce inseamna mai exact asta?

Liviu Matei: Unicitatea unei bijuterii este conferita de mai multi factori precum: procesul crearii piesei, creativitatea design-ului si raritatea si calitatea pietrelor folosite. Toti acesti factori transforma o bijuterie obisnuita, intr-una de exceptie, aparte, unica.

Reporter: Oferiti garantie pe viata la bijuteriile pe care le puneti la dispozitia clientilor?

Liviu Matei: Pentru fiecare bijuterie achizitionata de la noi clientii nostri beneficiaza de servicii de reparatii si mentenanta gratuite. Tot ceea ce facem este din pasiunea pentru bijuterii si ne dorim ca oamenii, care aleg sa cumpere de la noi, sa se bucure cat mai mult timp de creatiile noastre.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare