Accesorii

#tinuta #accesorii de lux

6 accesorii fermecatoare pentru o tinuta eleganta

Un aspect elegant si frumos construit se bazeaza foarte mult pe accesorizare. O tinuta poate fi dusa la un nivel maxim cu ajutorul accesoriilor bine alese, deoarece acestea vor completa imaginea pe care ti-o doresti, adaugand greutate alegerilor tale.

Daca nu porti accesorii, sa stii ca gresesti. Indiferent daca este din obisnuinta ori pentru ca nu le consideri importante, ar trebui sa-ti faci timp pentru micile detalii. Chiar daca sunt unele dimineti cand esti pe fuga si de-abia ai timp sa iti calci o camasa, nu uita de accesoriile care vor fi atat de apreciate in constructia tinutei tale.

Daca tii cont de cateva mici sfaturi si trucuri, vei putea combina corect accesoriile si vei arata uimitor. Nu-ti fie teama sa experimentezi, fa diverse incercari pana vei ajunge la combinatia care te satisface perfect.

1. Coliere si lanturi

Colierele si lanturile dragute se potrivesc perfect pentru toate ocaziile. Daca stilul tau este unul simplu, poti alege cu succes coliere delicate sau lanturi din aur cu care poti construi o stratificare sofisticata.

2. Genti de mana

Gentile de mana sunt unul dintre cele mai mari si mai vizibile accesorii pe care le poate alege o femeie. Sunt si cele mai importante si semnificative. O geanta nu trebuie sa coste o avere, daca este intr-o forma buna si arata bine, este suficient. Cea mai buna alegere este sa ai cateva modele de genti in diferite dimensiuni, culori si stiluri. Pentru diverse ocazii vei avea nevoie de o geanta plic, in timp ce pentru mersul la birou este potrivita o geanta mare in care sa incapa si laptopul tau. Daca ai buget limitat, concentreaza-te pe genti neutre si versatile. Plateste pentru calitate dar nu neaparat pentru brand.

3. Inele

Purtarea inelelor va atrage atentia asupra mainilor tale care trebuiesc neaparat sa fie bine ingrijite, cu manichiura perfecta. Un inel este cel mai simplu mod de a adauga eleganta tinutei tale, deoarece este un accesoriu mic, care nu poate fi purtat gresit. Poti alege dintre inelele de cristal elegante, inelele masive ori inelele cu modele simple, subtiri pe care le poti purta pe toate degetele. Toate alegerile sunt frumoase si se vor bucura de aprecierile celor din jur.

4. Ceasuri

Ceasurile nu se demodeaza niciodata. Un model bine ales va spune multe despre tine si despre stilul tau de viata. Va trebui sa tii cont de acest detaliu atunci cand alegi urmatorul ceas. Unele femei prefera un singur ceas de buna calitate, pe care sa il poata folosi in orice ocazie. Altele, prefera in schimb mai multe modele diferite, pe care le pot alterna ori de cate ori isi doresc. Designurile simple, culorile neutre, metalele pretioase, pielea si pietrele, sunt caracteristici care pot fi regasite in cele mai multe modele de ceasuri. De obicei, un ceas apreciat are un design minimalist, iar cele mai frecvente culori sunt alb, negru, auriu, argintiu si aur roz.

5. Cercei

Cerceii sunt un detaliul mic de multe ori, dar foarte semnificativ. Exista diverse modele si stiluri, de cei cat o picatura la cerceii candelabru, de la cercuri la pietre montate in lucraturi delicate. Daca iti spui uneori ca nu are rost sa porti cercei mici, deoarece oricum nu-i va observa nimeni, sa stii ca te inseli. Majoritatea persoanelor sunt atente la detalii de acest gen si vor aprecia o pereche de cercei frumos lucrati. O pereche de cercei eleganti si atemporali pot fi purtati zilnic, la evenimentele casual ori la evenimentele speciale. In functie de dimensiuni, ii poti combina cu lanturi, coliere ori alte accesorii pentru par.

6. Bratari

Bratarile accesoriile care pot fi atat de versatile incat exista modele pretioase, care pot fi purtate la tinute elegante impreuna cu sacouri ori pantaloni de satin, dar si modele casual, care pot fi purtate la tinute streetwear, cu multe margele si snururi colorate.

Sursa foto: piqsels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare