Accesorii

#stil #accesorii #ceasuri #tendinte accesorii 2012 #ceasuri 2012 # tendinte ceasuri 2012

5 ceasuri colorate in tendintele anului 2012

Culorile aprinse sunt atat de populare anul acesta, incat au acaparat toate zonele garderobei feminine. Tendintele anului 2012 aduc in prim plan jucausele ceasuri colorate, pe care le poti purta in cadrul tinutelor de birou sau de oras. Iata cateva modele din care sa te inspiri inainte sa pleci la cumparaturi de accesorii pentru sezonul de primavara-vara.

Vrei sa iti reinventezi colectia de accesorii cu stil, intr-un mod functional? Atunci fa-o cu simpaticele ceasuri colorate, in tendintele anului 2012. Poti alege modele extrem de practice, rezistente la umezeala si impact, precum cele confectionate din cauciuc siliconat. Forma cadranului poate varia si ea, de la rotund la patrat, cu aspect metalic sau mat.

1. Ceasul casual-elegant

O culoare care complimenteaza atat aparitiile masculine, cat si cele feminine, este energicul albastru. Anul acesta, majoritatea pieselor din garderoba sunt in voga cu ajutorul diverselor nuante de acest tip, inclusiv ceasurile. Incearca un model casual-elegant de ceas albastru intens, cu cadran rotund, ecran metalizat si un strop de oranj. Un model similar se regaseste in cea mai noua colectie a faimoasei marci Quartz.



foto : refinery29.com

2. Ceasul colorat-elegant

Daca te caracterizeaza mai degraba stilul formal, la care nu renunti de obicei la birou sau in deplasarile zilnice, te vor incanta cu siguranta modelele de ceasuri elegante, dar si colorate, cu cadran metalic si curele in nuante feminine de mov sau rosu deschis.


Foto: idiva.com

3. Ceasul futurist

Un alt tip de ceas adaptat tendintelor anului in curs este cel cu model futurist, care sa te trimita cu gandul la evolutia tehnologiei in viitorul indepartat. Un exemplu in acest sens sunt ceasurile din colectia WTF (Watch Time Fly), in nuante trendy de rosu aprins si cadran simplist.




Foto: wtfwatches.com

4. Ceasul ultra-modern

Daca vrei sa impresionezi prin stil si adaptare corecta la tendintele anului 2012, alege un model de ceas ultra-modern in populara nuanta de oranj. Marca Oxette detine un astfel de accesoriu chic, alaturi de alte variante mai opulente.



Foto: susanlucas.typepad.com

5. Ceasul-bratara

Ceasurile colorate arata cel putin la fel de spectaculos sub forma de bratara, iar cele disponibile in colectia lansata de Kate Spate demonstreaza din plin acest lucru. Galbenul vibran, rozul aprins si albastrul inchis realizeaza o combinatie estetica potrivita alaturi de auriul stralucitor.



Foto: chaosmag.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului