Accesorii

#genti #tendinte accesorii 2012 #geanta-ghiozdan #tendinte genti 2012 #genti dama #geanta dama

5 genti-ghiozdan in tendintele sezonului primavara-vara 2012

Influentele de stil ale sezonului primavara-vara 2012 te invita sa schimbi pretentioasele genti de mana si posete mini, cu doua sau trei genti-ghiozdan in tendinte, practice si incapatoare, care sa te insoteasca peste tot pana la toamna. Aceste accesorii sunt o alegere minunata pentru ca iti lasa bratele libere, distribuie greutatea din interior in mod uniform si sunt pur si simplu adorabile. Iata 5 modele chic, in voga anul acesta.

Creatorii de moda incep sa acorde o atentie tot mai mare gentilor-ghiozdan, semn ca vor fi in curand tendinte de top ale sezonului primavara-vara 2012. Vestea nu poate decat sa te bucure, gratie avantajelor multiple pe care acest accesoriu folositor ti le ofera. Geanta ta se va "simti" cu siguranta abandonata vara aceasta.

1. Geanta-ghiozdan in stil militaresc

Daca ideea introducerii in tinuta a practicei genti-ghiozdan iti surade, alege un model in stil militaresc, inalt si ingust, in combinatia clasica bej-maro. Cureaua si catarama raman detalii de top in tendinte, asa ca orienteaza-te in functie de aceste coordonate pretioase.

2. Geanta-ghiozdan mov

Nu stii cum sa adaptezi trendul culorilor aprinse primavara aceasta? Daca nu indraznesti sa le porti in vestimentatie, geanta-ghiozdan mov este o cale excelenta sa te aliniezi acestei tendinte principale din 2012.



foto : refinery29.com

3. Geanta-ghiozdan eleganta

Credeai ca geanta-ghiozdan se poate purta doar in tinutele casual si sport? Ei bine, cea mai noua colectie Asos iti ofera un astfel de accesoriu in varianta eleganta, pentru ocazii formale si evenimente speciale din timpul serii.

4. Geanta-ghiozdan rosie

Rosul aprins nu a pierdut din popularitate, dimpotriva. Revine in forta in sezonul primavara-vara 2012, iar geanta-ghiozdan in culoarea zmeurei este tot ce ai nevoie pentru a pune punctul pe "i" in tinutele tale cu stil.



Foto: refinery29.com

5. Geanta-ghiozdan cu imprimeu in dungi

Pentru tinutele lejere, excursii sau drumetii, vei avea nevoie cu siguranta de o geanta-ghiozdan usor de purtat, intr-un model casual. Imprimeul in dungi, un must have al anului 2012, este unul dintre modelele recomandate pentru acest tip de accesoriu.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare