Coafuri

# tratament par vopsit # tratament keratina # tratament botox #tratament par

Tratamente pentru par care functioneaza. Pro si contra inovatiilor

Pana la pastila-minune, care sa ne schimbe culoarea si textura parului instantaneu, vor mai trece, probabil, multi ani. Rastimp in care fiecare dintre noi, in functie de dorinte si nevoi, va trebui sa apeleze la tratamentele profesionale din saloane. In ultimii ani au aparut tratamente care mai de care mai promitatoare, unele au facut minuni, altele ne-au dezamagit total.

Mult laudatul tratament cu botox, spre exemplu, promovat drept miraculos pentru toate tipurile de par, s-a dovedit a fi eficient doar pentru parul natural, deci netratat chimic in niciun fel. Pentru parul vopsit, acesta a insemnat un veritabil fiasco. Tratamentele cu botox nu sunt niste tratamente de indreptare, ele doar reconditioneaza parul. Tratamentul cu botox nu se recomanda unui par degradat. De asemenea, au aparut tratamente cu keratina, insa acestea doar imbraca firul de par si reface doar cuticula parului. 

De curand, si pe piata din Romania, a aparut insa un nou tratament profesional destinat ingrijirii parului. Acesta se adreseaza tratarea tuturor tipurilor de par (natural, vopsit, decolorat, inclusiv permanent) si cuprinde doua tipuri de tratament, unul de reconditionare si unul pentru hidratare. 

Astfel, Noaplex Bond Connector este un serviciu profesional performant, dovedit stiintific, folosit de stilisti din intreaga lume, inclusiv cei ai celebritatilor, pentru pastrarea integritatii firului de par in timpul decolorarii si vopsirii. Original din SUA, brand-ul are la baza o formula chimica unica, ce repara si multiplica puntile si legaturile rupte din structura firului de par, redandu-i integritatea. Ingredientul activ continut reface legaturile disulfurice ale firului de par, care sunt deteriorate in timpul serviciilor chimice, mecanice si termice. Nu contine silicon, uleiuri, aldehide, parabeni si gluten.

Pe de alta parte, Noaplex Keratin este un tratament cu keratina braziliana de indreptare si reconditionare, care contine plex. Rezultatul este complet diferit fata de tratamentele similare cu keratina, parul fiind hidratat si refacut 100% pentru 4-6 luni. Ingredientii acestui complex actioneaza atat in timpul procedurii, cat si ulterior. Ambele tratamente sunt recomandate oricarui tip de par inclusiv celui deteriorat si degradat pana la rupere.

Tratamentul Bond Connector se aplica in 3 pasi, fiecare cu o durata de aproximativ 10 minute. Se poate aplica atat in timpul serviciilor de colorare si decolorare, cat si separat. Acesta este recomandat a fi aplicat la un interval de 3-4 saptamani, cu un minim de 3 repetari. Tratamentul de indreptare cu keratina Noaplex este recomandat a se repeta la 4 luni, maxim 6.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului