Coafuri

#tratament caderea parului #cadere par #tratament

Tratament pentru caderea parului. Ritual de regenerare rapida, la tine acasa

Tratamentul pentru caderea parului aplicat frecvent la salon se poate dovedi destul de costisitor odata cu trecerea timpului. De aceea este mai bine sa investesti in niste solutii cu efecte rapide, pe care le poti aplica chiar in confortul locuintei tale.

Este normal sa pierzi zilnic intre 50 si 100 de fire de par, dupa cum spun specialistii, dar cand situatia se agraveaza, ia imediat masurile necesare. Apeleaza la ajutorul produselor profesioniste ce lupta impotriva caderii parului cu succes. Descopera in randurile urmatoare un ritual care iti va salva podoaba capilara si ii va oferi frumusetea si stralucirea la care visezi.

Acest tratament pentru caderea parului este format din doua produse pe care vei ajunge sa le consideri inca de la prima aplicare aliatii tai de baza.

Cel mai bun tratament pentru caderea parului

Samponul Crescina HFSC Re-Growth

Daca te confrunti cu o cadere excesiva a firelor de par, fa rapid cateva schimbari in ritualul tau de ingrijire. Este evident ca produsele pe care le folosesti acum nu se ridica la nivelul asteptarilor tale. Mai mult de atat, chiar s-ar putea ca acestea sa fie principalii dusmani ai podoabei tale capilare.

Pentru inceput, schimba samponul pe care il folosesti cu un tratament pentru caderea parului din farmacia Remedium Farm. Samponul Crescina HFSC Re-Growth actioneaza chiar si in cazul unei rariri avansate a parului, dovedindu-se extrem de eficient in acest razboi de temut.

Produsul contine ingredientele active ale Crescina HFS, nucleul brevetat (cisteina, lizina, glicoproteina) asociat cu HFSC (Stem-engine) si complecsii HSSC. Conform specialistilor in domeniu, aceasta este formula ideala pentru curatarea si regenerarea firelor de par.

Incepe ritualul prin aplicarea pe parul umed a produsului, dupa care maseaza pana cand se formeaza o spuma moale. Nu te clati imediat pe podoaba capilara, ci mai asteapta in jur de doua minute, cat timp isi face efectul, dupa care spala-te bine.

Aceasta este o formula special conceputa pentru femei, insa printre rafturile virtuale ale farmaciei online Remedium Farm vei gasi si samponul dedicat reprezentantilor sexului puternic care se confrunta cu caderea parului.

Pentru efecte rapide si rezultate de durata, combina acest sampon-tratament pentru caderea parului cu fiole ce favorizeaza regenerarea naturala a firelor.

Crescina Tratament Complet Anti-Hair Loss si Re-Growth HFSC 100%

Crescina Tratament Complet Anti-Hair Loss si Re-Growth HFSC 100% este un tratament cosmetic complet deoarece contine doua tipuri de fiole intr-o singura cutie:

  • CRESCINA RE-GROWTH HFSC 100% (fiole brune) ajuta la stimularea cresterii fiziologice a parului;
  • CRESCINA ANTI-HAIR LOSS HSSC (fiole transparente) este potrivita pentru prevenirea si combaterea cauzelor fiziologice – nu patologice – ale caderii podoabei capilare.

Atentie!

Crescina Tratament complet Anti-Hair Loss si Re-Growth HFSC Formula 100% - 1300 este un produs recomandat in stadiile avansate de pierdere a densitatii parului / caderea parului in stadiu sever.

In ceea ce priveste modul de utilizare a acestui tratament pentru caderea parului, ia in considerare ca fiolele Crescina trebuie aplicate alternativ, timp de 5 zile consecutiv pe saptamana, urmate de o pauza de 2 zile.

Fiecare cutie cu 10+10 fiole este suficienta pentru o cura de o luna. Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda a se utiliza minimum 2 luni si repetarea tratamentului pentru caderea parului de doua - trei ori pe an.

Daca ultimul tratament pentru caderea parului pe care l-ai folosit te-a dezamagit, inseamna ca nu l-ai incercat pe cel potrivit. Investeste in aceste produse profesioniste si vei reusi sa iti salvezi podoaba capilara intr-un timp scurt.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare