Coafuri

# produse organice par # produse ingrijire par #par #ingrijire par

De ce sa folosim produse organice pentru ingrijirea parului?

Produsele organice pentru par devin din ce in ce mai populare, datorita constientizarii crescande a pericolelor pentru sanatate asociate cu continutul chimic al balsamurilor si sampoanelor conventionale de zi cu zi. Din aceasta cauza, oamenii se indreapta spre produse mai sanatoase.

Produsele organice sunt cele mai naturale produse pe care le puteti gasi in comert (sampoane organice de par, balsamuri organice, geluri, tratamente pentru repararea parului).

Tratamentele organice pentru par folosesc ingrediente naturale cultivate, cu mai putine sau fara pesticide si nu sunt supuse testelor pe animale. Le lipseste substanta chimica SLS, care este acea substanta chimica responsabila de formarea de spuma. Utilizarea de SLS in sampoanele obisnuite pe care le folosim, se dezvolta din dorinta de a vedea ca se curata efectiv parul. Aceasta substanta este foarte daunatoare pielii si poate cauza eruptii cutanate si alte probleme legate de piele. Mai rau, SLS este acelasi produs chimic folosit pentru degresarea motoarelor din industrii.

Se pare ca femeile cu par lung sunt cele mai interesate de a cumpara produse de par organice. Ele pierd multe ore pentru aranjarea parului, in consecinta sunt mai precaute in utilizarea produselor de par care mentin sanatatea si atractivitatea parului. Datorita rezultatelor bune pe care produsele organice le obtin, multe firme se indreapta acum spre aceste produse ca inlocuitor pentru cele cu substantele chimice distructive.

Avantajul in utilizarea produselor organice este faptul ca nu doar parul tau arata uimitor de frumos, dar se simte si sanatos. Trebuie sa incepem sa folosim produse naturale, deoarece produsele de ingrijire a parului sintetice si chimice pe care le folosim zilnic, distrug lent organismul nostru. De multe ori, nu suntem constienti de efectele lor daunatoare asupra organismului si nu asociem cauzele bolilor noastre cu aceste substante chimice. Nu exista neaparat manifestari fizice, deoarece necesita mult timp pentru ca efectele sa devina evidente, dar cu siguranta aceste substante chimice ne ucid incet. Ele se acumuleaza in corpul nostru si provoaca in timp boli grave la care nu ne asteptam. Ar trebui sa avem intotdeauna grija sa evitam produsele sintetice si sa incercam sa utilizam doar produse naturale, organice.

Un magazin online cu preturi accesibile care are pe rafturile sale si produse de ingrijire a parului, in totalitate organice este Biodiva.ro. La fiecare comanda primiti un produs bio GRATIS pentru a-l testa, iar comenzile peste 150 lei sunt livrate gratuit.

BioDiva comercializeaza o gama de peste 2000 de produse amprentate de marci organice de notorietate internationala, pentru mentinerea sanatatii si frumusetii corpului. Aceste produse sunt o alternativa naturala pentru ingrijirea personala si curatenia casei, fiind verificate, certificate organic si testate de catre specialisti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului