Pentru ea

#hainelid.ro #stil feminin #haine sarbatori #stil casual #vestimentatie sarbatori

Vrei sa te imbraci casual de sarbatori? Descopera 5 tinute fabuloase oferite de hainelid.ro

ADVERTORIAL

Sarbatorile de iarna sunt ocazia perfecta pentru a iesi cu prietenii in oras si a-ti vizita rudele, dar de cele mai multe ori principala problema care apare este tinuta. Trebuie sa recunosti ca ti s-a intamplat cel putin o data sa petreci minute in sir in fata sifonierului fara sa te poti decide cum sa te imbraci. Vrei sa porti tinute casual deosebite si sa atragi privirile celor din jur, fara sa-ti afectezi bugetul de sarbatori? Descopera 5 tinute fabuloase oferite de hainelid.ro, la preturi mai mult decat avantajoase.


1. Pulover lung

Puloverele lungi se mentin in tendinte si in acest sezon. Pot fi purtate cu dresuri, colanti sau jeansi skinny, in functie de ansamblul vestimentar pe care vrei sa il obtii. Cu doar 66,50 de lei poti achizitiona din magazinul hainelid.ro un pulover lung chic si sexy.
 

2. Rochie animal print

Imprimeul animal print nu se demodeaza niciodata, ba chiar am putea spune ca se poarta din ce in ce mai mult. Pentru sarbatori, iti recomandam o rochie animal print casual, care iti pune in valoare silueta de vis. Rochia are spatele gol si o poti cumpara cu 99 de lei din magazinul hainelid.ro.


3. Rochie in blocuri de culori

Blocurile de culori sunt in tendinte anul acesta, iar stilistii spun ca se vor mentine in preferintele designerilor si in 2013. De Craciun, poarta o rochie scurta in blocuri de culori. In magazinul hainelid.ro vei gasi o rochie superba, casual, la doar 88 de lei. Rochia este disponibila in mai multe variante de culori.


4. Fusta peplum

Fii casual, chic si trendy de sarbatori si alege sa porti o fusta scurta cu peplum. Volanasele din talie au fost vedetele anului 2012. Gasesti o fusta peplum foarte sexy in magazinul hainelid.ro, la pretul de 47 de lei. Accesorizeaza-ti tinuta cu o pereche de botine cu toc inalt si asteapta-te sa fii admirata de toata lumea.


5. Bluza supradimensionata

Pentru sezonul rece, designerii au mizat pe frumusetea pieselor vestimentare supradimensionate. Intra pe hainelid.ro si cumpara-ti o bluza supradimensionata foarte trendy. La spate, bluza este prevazuta cu un sir de nasturi. Combina bluza cu o pereche de colanti sau de jeansi skinny si o pereche de cizme cu toc inalt si obtii o tinuta casual excelenta pentru vizitele pe care le vei face de sarbatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului