Pentru ea

#hainelid.ro #bluza #cardigan #stil feminin #sacou #botine #haine dama

Promotii de iarna oferite de Hainelid: beneficiaza de reduceri!

ADVERTORIAL

Ofera celor dragi cadouri de Craciun la cele mai bune preturi! Magazinul online Hainelid.ro iti propune promotii si oferte speciale, cu reduceri de preturi semnificative la haine, incaltaminte si accesorii.

Viziteaza site-ul Hainelid si poti alege pentru tine sau pentru cei dragi haine pentru femei si barbati sau accesorii la pret redus pentru o perioada limitata de timp.

Poti cumpara online cu doar cateva clickuri sau poti oferi un Certificat Cadou celor dragi, iar produsele vor fi livrate prin Curierat Rapid si Posta Romana la timp pentru sarbatorile de iarna.


Cardigan

Cardiganul lung in 3 nasturi este excelent pentru vremea schimbatoare, cand vrei sa arati bine, dar si sa te imbraci potrivit pentru temperaturile variabile. Disponibil in trei culori, bordo, alb si bleumarin, cardiganul pe care il poti cumpara pe Hainelid.ro are un pret de numai 66,5 RON, redus de la 80 RON.


Bluza plasa cu tinte

Bluza plasa cu tinte te ajuta sa obtii un look sexy de fata rea, pentru noptile fierbinti din cluburi, chiar si in sezonul rece. Bluza este disponibila in trei culori, negru, albastru sau crem, iar pretul redus este de 55 RON, fata de cel initial de 80 RON.


Botine

Nu este nevoie sa renunti la confort pentru a fi la inaltime. Alege botinele oferite de Hainelid.ro, cu un toc de 13 cm. Poti fi elementul cel mai bun pentru completarea unei tinute sexy de iarna, pentru petrecerile sau ocaziile speciale din sezonul rece. Poti alege botinele in varianta negru sau gri, la pretul special de 92 RON, redus de la 110 RON.


Sacou Casual B

Imbina eleganta cu un look relaxat in aceasta iarna cu un sacou casual. Sacoul oferit de Hainelid.ro este bleumarin, cu coate si batista la buzunarul de la piept. Usor de asortat cu camasi in diferite culori si perfect pentru jeans, sacoul costa doar 80 RON, redus de la pretul initial de 92 RON.

Intra acum pe Hainelid.ro si alege cadouri frumoase - haine, incaltaminte si accesorii - pentru cei dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna, profitand de reducerile de preturi oferite in cadrul promotiilor speciale de iarna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare