Pentru ea

#reprezentatie #moda #tendinte #stil feminin #primavara-vara 2014 #moda 2014

Tendintele noului sezon primavara-vara 2014. Iata cu ce surprind marii designeri

De la influentele tribale, imprimeurile florale pana la pliurile de aur sau tesaturile lucioase, tendintele noului sezon primavara-vara 2014 sunt extrem de variate, insa foarte puternice si feminine. Iata care sunt cele mai proaspete idei ale marilor designeri pentru noul an:


1. Art Fest de la Yves Saint Laurent

Arta abstracta pare sa fie principala sursa de inspiratie a marilor designeri in noul sezon primavara-vara 2014. Petele, portretele sau formele geometrice inedite, aruncate parca fara nicio noima pe tinute sunt propunerea casei de moda Yves Saint Laurent. Astfel ca moda in noul sezon pare sa ilustreze orice iti trece prin minte, de la pensule la portrete sau chiar grafitti.


2. Pliuri de aur

Accentele metalice si-au facut aparitia inca din acest sezon, insa, odata cu venirea primaverii, acestea vor capata o noua forma. Ele devin practic elementul-vedeta al unei tinute. Cel mai des intalnite vor fi pliurile de aur, pe care le propun designerii Haider Ackermann, Proenza Schouler si Dries Van Noten.


3. Influentele tribale

Din Africa, Japonia si pana in America Latina, multe dintre colectiile 2013 sunt influentate de motivele folclorice. Broderiile, bijuteriile tribale sau printurile grafice sunt extrem de populare si anul viitor, iar podiumurile par parca rupte direct din paginile National Geographic. Aceste influente sunt extrem de indragite de designerii Valentino, Givenchy si Alexander McQueen.


4. Pulbere de roz

Pentru a indulci putin notele extravagante si abstracte, designerii Alexander Wang, Balmain, Isabel Marant propun pentru primavara-vara 2014 pastelurile diafane, extrem de feminine si de dulci.


5. "Flower Power"

Pentru ca putin romantism nu strica niciodata, Burberry Prorsum, Dolce&Gabbana si Christian Dior reinventeaza pentru 2014 imprimeurile florale, dandu-le noi dimensiuni dramatice, care debordeaza insa eleganta si rafinament. Trandafirii, macii si cameliile sunt florile care stapanesc in noul sezon tesaturile si broderiile.



Sursa foto: gorgeautiful.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului