Pentru ea

#obiecte vestimentare #obiecte vestimentare scumpe #haine de lux

Cele mai scumpe obiecte vestimentare din lume

Orice fashionista tanjeste dupa obiectele vestimentare cele mai extravagante si unice, insa, de cele mai multe ori, nu ajung niciodata sa intre in posesia lor din cauza pretului extrem de piperat. Cu toate acestea, marii designerii continua sa creeaze obiecte vestimentare unice, iar tu meriti macar sa afli despre ele. Iata cateva dintre cele mai scumpe obiecte vestimentare din lume:


1. Sandalele stiletto de la House of Borgezie

Casa de moda House of Borgezie a creat, de curand, prima pereche de sandale stiletto din platina. Acestea au un pret de vanzare de 70.000 de lire sterline.

Realizarea lor a durat patru ani si sunt foarte rezistente.

"Datorita unui design ingenios, tocul si talpa sandalei pot fi rapid si usor inlocuite de catre proprietar in cateva minute. Aceasta caracteristica le ofera abilitatea de a rezista pentru totdeauna", a explicat Christopher Shellis, creatorul celor mai scumpe sandale din lume.

Sandalele au fost numite Cleopatra si au tocul in forma siglei Borgezie, avand pe ele imprimat si numele brandului pe baretele din fata si din spate.


2. Geanta din piele de sarpe de la Hermes

Gentile Hermes sunt unele dintre cele mai scumpe, insa designerii au vrut sa se intreaca pe ei insisi atunci cand au creat geanta Hermes din piele de sarpe, cu diamante si aur alb. Aceasta a fost vanduta la licitatie cu suma de 203.000 dolari, cel mai mare pret platit vreodata pe o geanta.


3. Blugii Levis

Cei mai scumpi blugi din lume sunt o pereche creata de Levis acum 155 de ani. Acestia au fost vanduti la un pret imens, de 60.000 de dolari in anul 2005. O alta pereche de blugi la un pret destul de mare au fost vanduti si de casa de moda Escada, cu 10.000 de dolari.


4. Rochia din diamante

Cea mai scumpa rochie din lume a fost creata de designerul malaiezian Faisol Abdullah. Acesta a folosit pentru realizarea ei 751 de diamante si a fost vanduta cu 30 de milioane de dolari.


5. Papucii de plaja de la H. Stern

Daca credeai ca nu te mai poate uimi nimic, vei fi socata sa afli ca un bijutier, H. Stern, a vandut in anul 2004, o pereche de papuci de plaja cu nu mai putin de 17.000 de dolari. Acesta a folosit la realizarea lor 1.500 de pene poleite cu aur si diamante.



Sursa foto: fashionnews2010.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului