Pentru ea

#stil #rochii # rochii de ocazie #rochii de ocazie zodii #rochii zodii

Rochii de ocazie ideale pentru zodia ta

Zodia ta are o legatura mai stransa cu modelele de rochii de ocazie care te avantajeaza. Astrele iti influenteaza temperamentul, preferintele si dispozitia in anumite tinute vestimentare. Din amuzament sau pasiune pentru horoscop, te invitam sa afli ce rochii de ocazie te avantajeaza in functie de zodie!

Rochii de ocazie Berbec

Ai nevoie de rochii de ocazie asimetrice. Nuantele care ti se potrivesc perfect sunt cele de rosu, burgundy, maron, alb, negru, auriu si galben.

Rochii de ocazie Taur

Ti se potrivesc rochiile de ocazie in nuante pastelate si din materiale diafane, precum voalul. Nuantele delicate de corai, somon sau roz pastelat iti vin manusa.

Rochii de ocazie Gemeni

Setea ta de nou este direct proportionala cu rochii de ocazie avangardiste, cu designuri iesite din comun. Alege nuante de argintiu, galben, tonuri marine de albastru sau verde.

Rochii de ocazie Rac

Romantica si sensibila, te simti excelent in rochii de ocazie regale, din materiale pretioase si accesorizate cu bijuterii statement. Opteaza pentru croiala de tip sirena si nuantele neutre sau pastelate (gri, bej etc).

Rochii de ocazie Leu

Ai nevoie de rochii de ocazie cu volum, trena, corset placat cu cristale si alte detalii care atrag atentia. Arati grozav in rosu, portocaliu si auriu.

Rochii de ocazie Fecioara


Te simti bine in rochii de ocazie clasice, simple, cu un singur element-surpriza. Opteaza pentru nuante de visina putreda, teracota, bronz si orice culoare specifica toamnei.

Rochii de ocazie Balanta

Iti place sa fii admirata, de aceea rochiile de ocazie pentru tine trebuie sa fie perfect mulate pe trup, decoltate si fine. Iti vine bine albastrul, vernilul sau bleumarinul.

Rochii de ocazie Scorpion

Cauta rochii de ocazie moderne si clasice in acelasi timp, pe care sa le porti cu accesorii voluminoase. Esti frumoasa purtand violet, bordo, mov sau grena.

Rochii de ocazie Sagetator

Ti se potrivesc rochiile de ocazie in tendinte, cu croieli cuminti, dar provocatoare in acelasi timp. Incearca nuante de cobalt, purpuriu sau gri-sobolan.

Rochii de ocazie Capricorn

Ti se potrivesc rochiile de ocazie in linii simple si elegante, in nuante tari, electrice. Negrul si indigo-ul iti vin perfect.

Rochii de ocazie Varsator

Incearca rochii de ocazie in stil vintage, in nuante de albastru, violet, bleumarin sau gri.

Rochii de ocazie Pesti

Alege rochii de ocazie scurte sau medii, din materiale fine si fluide. Culorile potrivite pentru tine sunt turcoazul, verdele si albastrul cobalt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului