Pentru ea

#stil #tendinte toamna 2012 #jachete toamna 2012 #geci toamna 2012 #geci toamna

6 tendinte in geci pentru toamna 2012

Principalele tendinte pentru toamna 2012 contureaza stiluri distincte si interesate de geci in voga, elegante si lejere, colorate sau monocromatice. Gama larga de modele promovate de creatorii de moda iti ofera posibilitatea de a alege exact ceeea ce ti se potriveste si sa ramai in tendinte.

A sosit momentul in care tinutele tale trebuie sa fie insotite de geci asortate, care sa te apere de temperaturile zilelor tot mai racoroase de la final de an. Toamna 2012 vine cu tendinte noi in acest sens, pe care le afli mai jos!

1. Geaca-hanorac

Gecile-hanorac, cu buzunare mari, fermoar, capse si cordon ascuns in talie, au revenit in prim plan toamna aceasta. Sunt ideale pentru tinutele de zi cu zi si sunt promovate de designeri in nuante vii, indraznete: albastru cobalt, rosu aprins, oranj, verde crud etc.

2. Jacheta cu nasturi dubli

Accententele stilului militaresti isi pun inca amprenta puternic asupra hainelor de toamna, de aceea jachetele cu nasturi dubli raman in tendinte si te plaseaza instant in pas cu moda la finele anului 2012.



Foto: madewell.com, bergdorfgoodman.com

3. Hainele rafinate

Hainele ultra-rafinate, din dantela, catifea ori stofa fina, sunt ideale pentru tinutele tale elegante. Materialele pretioase sunt obligatorii la sfarsitul acestui an, inclusiv in materie de haine si geci de toamna-iarna.

4. Gecile cu materiale mixte

Piele si stofa sau lana? O combinatie mai putin intalnita, insa foarte indragita de creatorii de moda in acest sezon. Iata o tendinta majora a perioadei, usor de adaptat garderobei tale.



Foto: riverisland.com, shopplanetblue.com

5. Paltoanele scurte

In ciuda trendului croielilor supradimensionate, paltoanele scurte castiga teren in lista tendintelor si sunt foarte cautate in aceasta toamna. De preferat sunt nuantele foarte feminine, de roz, mov, burgundy sau rosu intens.

6. Gecile in nuante metalice

In mod surprinzator, nuantele metalice s-au regasit in majoritatea colectiilor de sezon toamna aceasta. Prin urmare, gecile care reflecta ostentativ lumina sunt in voga, in special argintiul, auriul, bronzul, verdele menta sau albastrul cobalt.



Foto: johnlewis.com, rag-bone.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare