Pentru ea

#black friday 2017 # oferte black friday #black friday #reduceri Black Friday

Preturile vor creste inainte de Black Friday ?

De cateva zile se vorbeste intruna de reducerile din “Vinerea Neagra”. Multi asteapta tot anul ziua de Vineri 17 Noiembrie, insa la fel de multi sunt si sceptici in privinta reducerilor din aceasta perioada.

In editiile trecute, au existat campanii care oarecum au inselat increderea publicului. Anumite branduri si magazine mai mici, au crescut preturile cu cateva procente importante, pentru a fi apoi in masura sa-l scada exact in perioada reducerilor de Black Friday.

Reducerile reale de Black Friday intaresc pozitia brandului pe piata si increderea in acesta!

Exista cazuri care au atras atentia unor canale de televiziune importante in tari precum Italia, UK si nu doar in Romania. S-a dovedit ca unele au fost mituri, altele realitati insa scepticismul a ramas atat pe piata romaneasca cat si cea internationala.

Se crede ca, editia din acest an va fi mult mai monitorizata din partea publicului, mai ales a celui fidelizat. Cel putin in Romania, publicul a fost sensibilizat de-a lungul anilor cu oferte care nu erau reale, asadar se asteapta in acest an o urmarire si o reactie mai accentuata a publicului.

Intr-adevar scenariul in care cumparam un produs redus la 30% de Black Friday si apoi il regasim peste 2 saptamani la pret normal care este acelasi cu cel redus, nu este o surpriza placuta, caci inainte de toate este o chestiune de principiu iar apoi, increderea este inselata. Asadar, shopping vom face cu totii caci sunt site-uri care se promoveaza in aceasta perioada cu REDUCERI pe BUNE, insa cum ramane cu realitatea pretului promovat?

Cum te asiguri ca nu esti pacalit de Black Friday?

Intri pe site-ul in care obisnuiesti sa faci cumparaturile, salvezi produsele preferate si urmaresti pretul redus in noaptea de Black Friday 2017 cu incepere de Joi de la 23.59.

StarShinerS.ro - destinatia ta sigura de shopping cu reduceri pe bune!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare