Pentru ea

# conduita profesionala #garderoba #tinuta de birou

Invata sa-ti alcatuiesti tinuta de birou fara batai de cap! Webinar gratuit

Intre atatea dress coduri, reguli de conduita profesionala, asteptari pe care le avem de la noi si presiuni sociale si profesionale, ne-am pierdut busola. Expertul Acasa.ro, consultantul de imagine si stilistul personal Gabi Urda ofera o “ghidare in garderoba profesionala”!


Te duci in fiecare dimineata la birou sau esti freelancer si ai intalniri cu clientii si partenerii tai? Deschizi dulapul cu gandul tau ca tinuta pe care o vei compune va fi una care inspira: profesionalism, incredere, autoritate, dar si creativitate alaturi de aplecare catre nou. Uneori iti iese, alteori este o intamplare pe care nu reusesti sa o mai replici si, apoi, mai este si compromisul vestimentar in care ajungi in cele mai multe ocazii.

A-ti alcatui o tinuta de birou a devenit un stres. E dificil sa fii in control, sa te simti securizata in hainele tale, astfel incat sa stii ca esti perceputa bine, ca un profesionist, ca nu creezi pareri gresite, ca nu iti sabotezi mesajul si, de ce nu cariera. “Impreuna invatam ca se poate sa fie lesne si placut sa te imbraci pentru birou, cum sa te simti sigura pe tine in hainele-aliat din garderoba.

Fii prezenta la intalnirea noastra virtuala: "Tinuta la birou - fara stres" din 28 noiembrie de la 19:00-21:00. Eu sunt acolo si te astept cu informatii si dornica sa-ti raspund la intrebari, plus o surpriza”, declara consultantul de imagine și stilistul personal Gabi Urda. Inscrieri aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare