Pentru ea

#magazin online #stil feminin #tinute in tendinte #urbanones.com

De la ce magazin online te imbraci in tendinte?

Tendintele pentru primavara-vara 2013 au patruns in moda urbana si au impanzit deja magazinele online cu imprimeuri, culori si piese vestimentare nou-noute, inspirate de pe marile podiumuri ale lumii. Daca te intrebi care este cel mai potrivit magazin online de unde te poti imbraca in tendinte, in acest sezon, UrbanOnes.com ar trebui sa fie in fruntea listei tale! Este unul dintre putinele magazine care iti creeaza hainele la comanda, exact pe marimea ta!

Colaborarea fructuoasa dintre magazinul UrbanOnes.com si brandul Caramela a reusit sa solutioneze una dintre cele mai apasatoare probleme cu care se confrunta femeile in shopping-ul online: nepotrivirea marimilor si a dimensiunilor hainelor!

Magazinul UrbanOnes.com colaboreaza indeaproape cu fabrica de tesaturi a brandului Caramela si ofera posibilitatea fashionistelor sa-si realizeze la comanda hainele preferate de pe site, astfel incat sa fie create exact pe dimensiunile lor, fara a mai exista riscul nepotrivirii marimilor.

Descopera piese vestimentare in tendintele momentului si profita de super promotia pe care magazinul UrbanOnes.com si brandul Caramela ti-o daruiesc: La comanda oricaror 2 produse, primesti reducere 40 RON, la 3 produse 80 RON si la 4 produse 120 RON. Livrarea este gratuita pentru comenzile de peste 250 RON.


Inspiratie "Flower Power"

Florile sunt un element nelipsit din colectiile creatorilor de moda pentru sezonul de primavara-vara 2013.

Imprimeurile florale supradimensionate continua sa se poarte in sezoanele calde si in acest an, iar orice rochii sau bluze aduse la viata cu ajutorul culorilor vesele si puternice ale florilor este binevenita in garderoba ta.


Albul - mereu in tendinte

Albul, aceasta non-culoare controversata a modei, continua sa se impuna cu putere in colectiile creatorilor de moda, aproape in toate sezoanele. Nici sezonul de primavara-vara 2013 nu face exceptie, iar designerii mizeaza pe alb pentru o imagine romantica, proaspata si revigoranta in fiecare zi.

UrbanOnes.com s-a aliniat tendintelor si pune la dispozitia ta o multime de rochii, asa cum este si modelul Shantel, bluze si alte piese vestimentare in diferite nuante si combinatii de alb.


Imprimeuri grafice

Imprimeurile sezonului de primavara-vara se intrepatrund in cele mai atipice si interesante modele. Creatorii de moda propun imprimeuri grafice si incearca sa introduca din ce in ce mai multe elemente geometrice in moda urbana din sezonul cald al lui 2013.

Rochita multicolora Appoline, din magazinul Urbanones.ro, respecta tendintele pentru primavara-vara din doua motive: este puternic colorata si are o multime de imprimeuri grafice care o "decupeaza" direct de pe marile podiumuri de moda ale lumii.


Culorile neon

Dupa trecerea sezonului rece si a culorilor reci si intunecoase care au predominat in moda urbana, culorile neon vin si nuanteaza in zeci de culori electrizante orasul si magazinele de moda, cu modele dintre cele mai indraznete si nonconformiste.

Iata o rochita superba intr-un albastru neon ceva mai temperat, pe care o gasesti doar pe Urbanones.ro, sub numele de rochie Glady. Nuanta aprinsa a rochiei iti reda instantaneu pofta de viata si buna dispozitie si iti condimenteaza starea si cu un strop de romantism si pasiune, datorita modelului foarte senzual.



UrbanOnes.com poate fi gasit si pe pagina oficiala de pe Facebook, acolo unde reprezentantii site-ului iti impartasesc cele mai noi colectii, concursuri si promotii ale magazinului!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare