Pentru ea

#stil #stil feminin #neo-modern #trend nou #trend neo-modern

7 moduri de a purta trendul neo-modern

Trendul neo-modern reprezinta reinterpretarea stilului clasic in mai multe moduri moderne. Pentru a adopta acest stil trebuie sa tii cont de mai multi factori vestimentari, precum si de accesoriile si machiajul care sa se potriveasca acestui trend. Iata cateva aspecte pe care sa le ai in vedere atunci cand alegi stilul neo-modern.


1. Forma articolelor vestimentare

In trendul neo-modern se poarta piesele vestimentare simple: rochii cu croiala simpla, pantaloni drepti sau fuste clasice. Pentru a le da un plus de autenticitate foloseste curele colorate.


2. Materialul pieselor vestimentare

Pentru sezonul cald, materialele cele mai folosite in stilul neo-modern sunt cele vaporoase. Matasea si voalul sunt perfecte pentru a te evidentia. Poti purta atat bluze din voal, cat si pantaloni pe care sa le accesorizezi cu piese vestimentare mai indraznete.


3. Culoarea articolelor vestimentare

Daca vrei sa abordezi tendinta neo-moderna alege culorile simple. Alb si negru sunt potrivite pentru a crea o tinuta neo-moderna intersanta si seducatoare, in acelasi timp. De asemenea, culorile primare, precum rosu, galben si albastru sunt perfecte pentru a crea un outfit stralucitor si indraznet.


4. Bijuteriile potrivite pentru stilul neo-modern

Stilul neo-modern se bazeaza pe folosirea bijuteriilor mici. Daca esti pasionata de bijuteriile din metale pastreaza un design simplu si elegant. Poti folosi si bijuterii transparente, care sunt la moda in acest sezon.


5. Accesoriile ideale pentru stilul neo-modern

Accesoriile pot duce aspectul neo-modern la nivelul urmator. Posetele mari tip rucsac sau cele cu influente masculine pot crea un stil aparte. In plus, poti purta bentite, ceasuri sport, ochelari de soare sau esarfe.


6. Incaltamintea pentru stilul neo-modern

Exista foarte multe tipuri de incaltaminte pe care le-ai putea purta pentru a respecta trendul neo-modern. Pantofii cu platforma, tenesii sau pantofii cu tocuri foarte inalte pentru un stil mai elegant caracterizeaza stilul neo-modern.


7. Machiajul corespunzator stilului neo-modern

Pentru a completa trendul neo-modern, este bine sa asortezi si machiajul cu restul tinutei. Pentru un look simplu de zi, poti adopta un stil de makeup natural. Foloseste un ruj mat, luminos.
Pentru o tinuta de noapte, culorile metalice sunt ideale pentru ochi, dar trebuie pastrata simplitatea fetei.



Sursa foto: fashionising.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului