Pentru ea

#stil #tendinte incaltaminte 2012 #ghete toamna 2012 #tendinte ghete 2012

5 modele de ghete in voga pentru toamna 2012

Toamna 2012 aduce in prim-plan modele noi de ghete chic, care sa iti completeze tinutele in voga pentru finele anului. Vremea neprietenoasa din sezonul rece nu justifica niciodata lipsa de stil in aparitiile zilnice, de aceea este important sa alegi cu atentie fiecare piesa din garderoba.

O pereche de ghete poate sa faca minuni pentru tinutele tale de toamna. Iti ajuta rochiile sa para mai sofisticate, blugii mai eleganti sau pantalonii scurti mai compatibili cu perioada anului. Anul acesta, ai mai multe variante de ghete chic din care poti alege. Sunt in voga modelele cu tocuri si talpa joasa, insertii din dantela sau imprimeuri statement sublime. Iata cateva sugestii utile pentru cumparaturile de sezon!

1. Ghetele militaresti

In zilele ploioase si lungi de toamna, ai nevoie de o pereche de ghete confortabile, care sa te tina departe de umezeala si frig. Ghetele militaresti sunt la mare cautare la finele anului 2012, mai ales daca alegi un model cu detalii feminizate: varf usor ascutit, toc plat subtire si nuante pamantii placute (maro-camel, de pilda).

2. Ghetele cu talpa ortopedica

Din aceeasi categorie de confort fac parte si ghetele cu talpa ortopedica, mereu la moda. Toamna aceasta, alege un model elegant cu siret si franjuri, care sa imbine stilul clasic, cu cel englezesc.



Foto: needsupply.com, nordstrom.com

3. Ghetele cu imprimeu

Iti place incaltamintea cu personalitate? Atunci alege cu incredere modele de ghete cu imprimeuri diverse in toamna anului 2012, perfect adaptate tendintelor si ideale pentru inviorarea zilelor posomorate. In plus, ele iti pot scoate din anonimat orice tinuta simpla, fara "fler".

4. Ghetele cu toc jos

Ghetele cu toc jos, patrat, sunt perfecte pentru aceasta toamna. Le poti purta cu fuste mini din piele sau pantaloni-pana, la birou sau la o iesire obisnuita in oras. Comode si elegante in acelasi timp, sunt excelente pentru deplasarile zilnice cu stil.



Foto: refinery29.com, johnlewis.com

5. Ghetele in blocuri de culori

Credeai ca frenezia blocurilor de culori a luat sfarsit? Ei bine, ea continua sa domine tendintele in aceasta toamna, de aceea este recomandat sa dai o sansa ghetelor in doua sau mai multe nuante, neutre sau indraznete, dupa preferintele tale.




Foto: loefflerrandall.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare