Pentru ea

#stil #rochii #pantofi # asortare pantofi # asortare pantofi rochie

Asortarea pantofilor cu rochia: 6 sfaturi esentiale

Chiar daca femeile iubesc pantofii, uneori poate fi foarte dificil sa aleaga pantofii potriviti pentru anumite tinute. Cel mai bine este sa probezi pantofii in prealabil si sa pastrezi un echilibru intre culori, imprimeuri si lungimea rochiei.

Probeaza pantofii. Cea mai buna metoda de a sti daca o pereche de pantofi sunt potriviti pentru o tinuta este sa ii probezi. In acest fel iti vei faceo idee despre cum iti vin, cat de confortabili sunt si cat de bine iti pun in evidenta partile frumoase. Incearca sa ii probezi cu rochia respectiva sau cel putin cu una similara.

Gandeste-te la eveniment. In functie de evenimentul la care mergi este indicat sa alegi atat rochia, cat si pantofii. Poarta pantofi cu toc pentru evenimentele formale, pantofi tip botina pentru serviciu si pantofi cu toc cui sau stiletto pentru petreceri. Sandalele cu talpa joasa, balerinii si pantofii sport sunt potrivite pentru timpul tau liber, iesiri la iarba verde si plimbari.

Lungimea rochiei vs marimea tocurilor. Atunci cand trebuie sa alegi pantofii potriviti pentru o rochie trebuie sa iei in considerare si lungimea rochiei. Evita sa porti pantofi cu toc foarte inalt la rochii foarte scurte. Vei avea un aspect ieftin. La rochiile scurte poarta pantofi cu toc mic sau platforme. Rochiile de lungime medie arata foarte bine cu tocuri mai mari.

Asorteaza culorile. Un alt aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi pantofii pentru o rochie este culoarea. Inainte de a imbraca o tinuta, alege cu grija culorile si modul in care acestea se combina.

Teritoriu neutru. Culorile neutre sunt cele mai potrivite atunci cand vine vorba de alegerea pantofilor. Pantofii nude sau negri sunt esentiali intr-o garderoba. Pot fi purtati la numeroase tipuri de rochii, indiferent de culoare sau print.

Echilibreaza tinuta. Cu cat o tinuta este mai incarcata, cu atat pantofii trebuie sa fie mai simpli. Rochiile din dantela sau cu imprimeuri indraznete arata mult mai bine cu pantofi simpli, cat mai minimalisti. In schimb, rochiile mai simple pot fi accesorizate cu pantofi indrazneti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare