Pentru ea

#rochii Sfantul Valentin #rochii valentine`s day #rochii de seara

Top 7 rochii perfecte pentru Sfantul Valentin

Unul dintre cele preocuparile cele mai mari cand vine vorba de Valentine’s Day e legata de tinuta pe care o vei imbraca. E o sarbatoare a dragostei, deci trebuie sa ai un look hot si sofisticat in acelasi timp. Rosul, matasea si dantela sunt elementele care creeaza cele mai sexy vestimentatii.

Iata cateva tipuri de rochii cu care vei face furori in seara de Sfantul Valentin:

Rochia din satin

O rochie nude vaporoasa, dintr-un satin stralucitor, purtata cu umerii descoperiti este o tinuta extrem de senzuala. Poart-o cu un ruj rosu si o coafura lejera, usor dezordonata.

Rochia crosetata

 

Rochiile din dantela realizata manual, cu croseta sunt diafane, intrucat lasa sa se intrevada discret pielea. Poart-o cu desuuri de calitate. Daca petreci seara in intimitatea casei, la o cina romantica, poti chiar sa o porti direct pe piele.

Rochia petrecuta

 

Rozul este si el una dintre nuantele in voga in aceasta perioada a anului, asa ca poti opta pentru o rochie din matase in aceasta culoare. Rochiile petrecute creeaza un decolteu adanc, cu o nota erotica, adica exact ceea ce ai nevoie de Valentine’s Day.

Rochia maiou

 

Daca ai un corp ca la carte, atunci trebuie sa porti o rochie mulata, care sa iti puna in valoare formele. O rochie tip maiou, cu rascroitura subratului cat mai adanca iti va asigura o tinuta sexy, cu care vei intoarce multe capete.

Rochia cu bustiera

 

Priveste cu atentie aceasta rochie! Nu-i asa ca e greu sa gasesti ceva mai sexy de atat? Bustiera, contururile transparente, finetea materialului, toate acestea creeaza o tinuta cum nu se poate mai potrivita pentru seara de Valentine’s Day.

Rochia rosie

 

Una dintre optiunile cele mai sigure o reprezinta rosul, cu variatiunile sale, evident: rosu caramel, rosu fad sau rosu bordo. Sunt nuante incitante, reprezinta culoarea sangelui care clocoteste in vene mai abitir ca niciodata. Iar cu cat rochia este mai sexy, cu atat nivelul de adrenalina si erotismul momentului sunt sporite.

Rochia neagra

 

Rochia neagra este intotdeauna o optiune sigura, aproape indiferent de evenimentul la care iei parte. Alege una cu detalii florale aurii, spre exemplu, pentru un look ceva mai sofisticat.

Sursa foto: womansday.com, cosmopolitan.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului