Pentru ea

# incaltaminte primavara #incaltaminte #tendinte incaltaminte primavara #botine #ghete

7 modele de botine perfecte pentru primavara lui 2017

Fiecare femeie are nevoie de un intreg arsenal de botine pentru primavara. Pentru ca, nu-i asa, nu putem da ghetele direct pe balerini sau pe sandale. De aceea, iti vom arata cam care sunt modelele de botine cu care au defilat fotomodelele pe podiumurile de moda.

 

Intoarcerea la clasic

Cu clasic mergi mereu la sigur. De aceea, atunci cand nu stii ce anume sa alegi, mizeaza pe un model cat mai simplu de botine. Cele negre, cu tocul drept si cu panouri laterale din elastic sunt elegante si se potrivesc usor la aproape orice tinuta.

Cu siret

Pentru un aspect boem, chic, alege o pereche de botine din piele de caprioara sau din piele intoarsa, intr-o nuanta naturala si incheiata cu un siret lat, din varf si pana sus. Le poti purta cu orice, de la rochii pana la jeansi. Tocul bloc, dar destul de bland iti ofera confortul necesar pe parcursul intregii zile.

Cu toc pisica

Moda anilor ´80 revine cu succes in acest sezon, asa ca nu trebuie sa omiti botinele scurte, pana la glezna, si cu tocul pisica. Materialul care imita pielea de sarpe, vopsit in culori puternice, va da o nota statement incaltamintei.

Cu platforma

 

Si incaltamintea cu platforma revine in forta. Poti opta pentru botinele mulate pe glezna. Poarta-le cu o pereche de jeansi skinny si vei vedea cat de lungi vor parea picioarele tale.

Tip cowboy

 

 

Cel mai probabil ai deja in colectia ta de incaltaminte de primavara o astfel de pereche. Sunt ever-green, asa ca nu trebuie decat sa le cureti cu atentie si sa le iei din nou la purtat. Stilul western iti confera un aer usor rebel, asa ca poarta-le cu incredere.

In nuante metalice

Daca vrei sa nu fii trecuta cu vederea atunci opteaza pentru botinele in nuante metalice. Eventual accesorizate cu pietre colorate. Capteaza lumina soarelui si par sa aduca vara mai repede.

Decupate

 

Si daca tot vorbim de vara, cand temperaturile incep sa creasca si sezonul estival sa fie pe aproape, poti trece la acest tip de botine. Sunt decupate astfel incat aduc mai degraba cu o pereche de sandale. Deci, le poti purta exact in perioada cand inca vremea nu s-a hotarat daca sa lase frigul pentru canicula.

Foto: whowhatwear.co.uk, dearfrances.co.uk, topshop.com, bestproducts.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare