Pentru ea

#rochii imprimate #modele rochii #rochii vara #stil feminin #rochii

Rochiile imprimate - un deliciu estival

Sezonul estival vine cu o explozie de culori, dispuse in incitante alternante cromatice.

Culorile indraznete atrag toate privirile si in mod cert asta ne dorim, sa fim atragatoare si admirate la evenimentele frumoase la care luam parte, alegand rochii imprimate deosebite.

Fie ca sunt in nuante tari, electrizante sau nuante pale, delicate, imprimeurile unei creatii vestimentare iti asigura un aer special, ce emana senzualitate covarsitoare ori candoare copilareasca.

Colectia de rochii de seara Jovani New York, ce o gasim la Ivory Romania, abunda in modele imprimate, creatii indragite la cele mai mari prezentari de moda din lume.

Modelul animal print, garnisit cu cateva senzatii de albastru, ce invaluie silueta in fronseuri delicate, iti asigura o eleganta ravasitoare, un aer sexy si sofisticat.

Imprimeurile florale, iti ofera un aer de romantism sau aduc un plus de energie si vitalitate tinutei. Colectiile de rochii de ocazie cu imprimeuri florale incita, printr-un farmec aparte.

Creatia pe fundal alb, scoate in evidenta silueta, dezgolind in totalitate spatele, accentul fiind pus pe florile rosii, ce emana prospetime si fericire, asemeni unui cadru natural de vis.

Modelul imprimat soft&sweet, este o adevarata incantare estetica. Un mix perfect de frumusete, gingasie si eleganta. Un material delicat ce cuprinde pe rand nuante calde, ce alterneaza cu tonuri reci, realizandu-se poate una dintre cele mai speciale rochii de seara cu imprimeu floral. Stralucirea este data de multimea de paiete de pe bust, alunecand in fronseuri, lasand picioarele senzuale sa isi faca aparitia, ca apoi nuantele sa se amestece catre o trena gratioasa.

Unul dintre cei mai iubiti designeri ai momentului, Sherri Hill, vine cu noutati indraznete in ceea ce priveste rochia imprimata: bulinele. Un trend ce revine in atentia iubitoarelor de inedit in era fashion-ului.

Creatia din doua piese, tip sirena, in nuante de turcoaz pal si alb, atrage, incita si cheama la admiratie toate simturile. O adevarata maiestrie, marca a senzualitatii absolute, cu note jucause, adolescentine.

Imprimeurile sunt un must-have pentru acest sezon asa ca nu ezita sa epatezi prin culoare si frumusete!

Pentru a descoperi si alte creatii imprimate deosebite, acceseaza ivoryromania.ro!

Magazin Ivory:
Adresa: Lascar Catargiu nr. 3, sector 1 (rond Piata Romana), Bucuresti
Program: Luni-Vineri 12-20
Telefon: 0755.743.002
E-mail: office@ivoryromania.ro
Web-site: ivoryromania.ro
Facebook: IVORY ROMANIA

Ivory...most wanted dresses!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului