Pentru ea

#asortare cizme de vara #cizme de vara

Cum sa asortezi o pereche de cizme de vara

Temperaturile ridicate si razele jucause ale soarelui si-au facut, in sfarsit, aparitia pe meleagurile noastre. Si cum fiecare schimbare climatica vine la pachet cu o schimbare de garderoba, ar trebui sa te gandesti deja la incaltarile in care te vei plimba in aceasta vara.

Cizmele de vara pot fi o idee geniala daca stii cum sa le asortezi, dar poti pastra inca la indemana si pantofii stiletto pe care ti i-ai achizitionat la inceputul primaverii, pentru ca acestia sunt, cu exceptia momentelor in care cad precipitatii, accesorii must have si all season.

Iata cateva idei de la stilisti care te vor invata cum sa asortezi cu succes o pereche de cizme de vara sau una de stiletto vesel colorati:

Cizme decupate pentru tinuta de club

Iesirile in club se indesesc si ele pe masura ce cresc temperaturile, iar dorinta ta este sa arati de fiecare data impecabil. La Shoe Fever vei gasi exact ceea ce cauti la o pereche de cizme de vara: decupaje sexy si feminine, tocuri inalte si confortabile si faimoasa red sole care a facut ravagii peste tot in lume. Alege-ti culoarea potrivita dintre rosu si negru si asorteaza-le cu o pereche de pantaloni scurti din piele si o bluza oversized. Nu exagera cu accesoriile, florile decupate de pe cizme sunt suficiente pentru a-ti personaliza tinuta de club.

Cizme de vara pentru diva din tine

Daca esti o fashionista adevarata, nu ai cum sa nu iubesti incaltamintea cu toc cui si varfuri ascutite. Si daca toate incaltarile care trec de genunchi si au siret iti stimuleaza imaginatia, ar trebui sa-ti achizitionezi si tu o astfel de pereche de cizme de vara. Sunt feminine si extrem de sexy si se potrivesc de minute siluetelor perfecte. In plus, vor alungi piciorul si te vor face sa pari mai inalta si mai subtire. Poarta-le cu o rochie mini simpla, cu croiala dreapta si larga pe corp, pentru ca este suficient sa iti pui in evidenta picioarele kilometrice si nu ar trebui sa exagerezi si cu alte elemente opulente. Si pentru a arata exact ca o diva care tocmai a coborat de pe podium, fa-ti o coafura wet look si evidentiaza-ti sprancenele cu un machiaj special.

Stiletto colorati pentru un altfel de stil office

Te-ai saturat de vesnicele combinatii cromatice alb - negru si bleumarin - beige pe care le poarta toate femeile atunci cand se duc la birou? Indrazneste sa fii diferita si iesi din anonimat cu o pereche de pantofi colorati, care sa iti puna in valoare tinuta si care sa se potriveasca personalitatii tale vesele. Ii poti asorta cu o fusta creion pana peste genunchi de culoarea prunei si cu o camasa imaculata cu maneci 3/4. In privinta accesoriilor, limiteaza-te la un ceas simplu si la o pereche de cercei delicati.

Stiletto sexy pentru intalniri ca-n filme

Ai un date si iti doresti sa arati perfect? Daca barbatul cu care urmeaza sa te intalnesti are de gand sa te duca intr-un loc fancy si elegant, il vei da pe spate cu aceasta pereche de pantofi stiletto care iti pun in evidenta gleznele fine. Asorteaza-i cu celebra "little black dress", care sa fie cat mai simpla, si cu o pereche de perle. Il vei cuceri inca de la prima intalnire!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare