Pentru ea

#pistrui #stil # frumusete pistrui # avantaje pistrui

Pistruii: 7 motive sa ii adori

Pistruii sunt semne distinctive din nastere, pe care foarte multe femei incearca sa le acopere cu diverse produse cosmetice de infrumusetare. Considerati de multi "pete inestetice", pistruii sunt deseori ascunsi sub un strat gros de fond de ten. Noi iti dam cateva motive sa ii adori, daca nu ai ajuns inca la aceasta performanta.

Perfectiunea nu a insemnat niciodata sa ai un ten ca o coala de hartie, ca o statuie expusa la muzeu. Acesta este unul dintre numeroasele motive pentru ar trebui sa iti adori pistruii, nicidecum sa ii acoperi sub un machiaj opulent!

1. Pistruii te fac speciala

La fel cum o anumita culoare de par sau un semn distinctiv din nastere accentueaza individualitatea unei persoane, asa reusesc si pistruii sa te faca unica si speciala. Ei dau un aer aparte chipului tau si constituie un element definitoriu pentru fizionomia ta, detasandu-te de multime.

2. Pistruii sunt ravniti de cei care nu ii au

Foarte multe femei care se identifica din plin cu o imaginea mai strengareasca si mai jucausa si-ar dori sa aiba pistrui. Pentru o categorie numeroasa de privitori, pistruii emana un aer irezistibil si atragator.

3. Pistruii adauga un plus de personalitate

O alta calitate a pistruilor este aceea ca adauga un plus de personalitate purtatorilor. Acest semn de frumusete confera pielii un element suplimentar de "fler".

4. Pistruii te intineresc

Un chip cu pistrui va arata intotdeauna mai tanar decat unul fara aceste semne distinctive!

5. Pistruii feresc chipul de paloare

Vei avea intotdeauna o stralucire sanatoasa pe chip cu ajutorul pistruilor, deoarece acestia ascund paloarea chipului (in special cea care vine odata cu inaintarea in varsta).

6. Pistruii avantajeaza bronzul

O piele cu pistrui va arata intotdeauna mai bine bronzata, fie ca vorbim de bronzul natural, sau cel artificial. Produsele autobronzante au un efect mult mai putin artificial odata ce le aplici pe portiunile de piele cu pistrui.

7. Pistruii sunt un accesoriu de frumusete permanent

Pistruii vor evidentia intotdeauna suvitele aurii sau aramii ale parului, precum si anumite nuante de machiaj precum maronul, auriul, galbenul si portocaliul. Astfel, functioneaza ca un accesoriu permanent de infrumusetare!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare