Pentru ea

#stil #cizme cauciuc # tinute cizme cauciuc #cizme cauciuc toamna 2012

5 moduri in care sa porti cizmele de cauciuc

Chiar daca nu se anunta o toamna ploioasa in anul 2012, cizmele de cauciuc raman in tendinte si vor fi cu siguranta utile in anumite zile ale anotimpului rece. Iata cateva moduri in care le porti cu stil, in cazul in care te-ai indragostit de acest tip de incaltaminte pentru sezonul toamna-iarna.

Cizmele de cauciuc pot parea dificil de purtat la prima vedere, insa este sunt mai versatile decat crezi. Iata cateva moduri interesante in care sa le porti, adaptate tendintelor in curs pentru anul 2012!

1. Cizmele de cauciuc cu blugi

Prima varianta usor de intuit si corecta din punct de vedere stilistic este sa le porti peste blugii pana, in zilele ploioase. Arata adorabil, te protejeaza de umezeala si tin stropii departe de pantalonii tai pretiosi.

2. Cizmele de cauciuc cu rochii de vara

Iata o varianta iesita din comun, dar foarte chic, de a purta cizmele de cauciuc. Asorteaza-le cu o rochie vaporoasa de vara si cu un cardigan tricotat, pentru o zi la cumparaturi sau chiar la un concert in aer liber, pe vreme ploioasa.



Foto: allwomenstalk.com

3. Cizmele de cauciuc cu pantaloni scurti

O alta combinatie interesanta intr-o tinuta cu cizme de cauciuc implica asortarea pantalonilor scurti cu aceste piese de incaltaminte originale. Mai poti adauga o camasa casual si o vesta chic de toamna, pentru zilele in care temperaturile nu scad sub 15 grade Celsius.

4. Cizmele de cauciuc cu jambiere

Pentru un efect estetic deosebit si un confort suplimentar cand porti cizmele de cauciuc, adauga o pereche de jambiere fine, pe care sa le porti cu o fusta midi sau midi. In afara de sex-appeal-ul pe care il emani, iti pastrezi aerul relaxat pe care cizmele de cauciuc il confera oricarei tinute.



Foto: allwomenstalk.com

5. Cizmele de cauciuc cu trenci

In fine, o alta varianta inedita de a asorta cizmele de cauciuc este sa le combini cu un trenci midi de toamna clasica, cu nasturi in doua randuri si cordon in talie. In acest mod, este complet pregatita pentru ploile reci din sezonul racoros si nu risti ca tinuta sa iasa din tendinte!



Foto: allwomenstalk.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare