Pentru ea

#costume de baie SevenSins.ro #Sevensins.ro #costume de baie

O piesa sau doua? Ce costume de baie prefera romancele

August, ultima luna de vara promite sa fie si cea mai calduroasa, prin urmare costumul de baie va fi piesa de rezistenta. Pentru femeile care cauta inspiratie si isi doresc sa poarte un costum de baie cu care vor intoarce privirile pe plaja, SevenSins.ro a alcatuit un top al celor mai populare alegeri in aceasta vara.

Culori marine

Albastru pastel, turcoaz, bleumarin, verde, imprimeuri care te duc cu gândul la valurile marii – acestea sunt costumele de baie care au atras cele mai multe cliente SevenSins.ro in aceasta vara. Fie ca a fost vorba de costume in doua piese sau intr-una singura, de croieli clasice sau mai indraznete, de costume de baie cu volane sau cu o croiala retro, culorile marine au fost numitorul comun.

Culori electrice

De asemenea, galbenul s-a numarat printre alegerile populare vara aceasta. Pune in evidenta bronzul, subliniaza silueta si atrage privirile. in plus, printre combinatiile cele mai cautate pe SevenSins.ro s-au numarat cele dintre galben si imprimeuri exotice si florale. in topul preferintelor se numara si costumele de baie cu nuante aprinse de rosu, orange sau albastru electric.

Decupaje

 In aceasta vara, costumele de baie intr-o piesa, dar cu decupaje indraznete au fost si ramân printre cele mai populare alegeri. in privinta cromaticii, cele mai multe femei au ales modele la extreme: fie pastelurile de inspiratie marina sau costumele de baie uni (negru fiind cea mai populara alegere), fie costume de baie cu imprimeuri exotice si culori electrice.

Preturile pentru costumele de baie disponibile pe SevenSins.ro variaza intre 65 si 244 lei, toate produsele având aplicata in aceasta perioada o reducere de 25%.

Despre SevenSins.ro

SevenSins.ro este un magazin online specializat in vânzarea de lenjerie intima si costume de baie. Din 2009, magazinul a vândut peste 200.000 de piese de lenjerie si costume de baie catre clienti din toata tara.

SevenSins.ro ofera marimi de la S la 4XL, astfel incât sa se potriveasca oricarei siluete. Materialele folosite sunt elastice, moi, placute la atingere, iar la majoritatea costumelor de baie in doua piese slipul este dublat pentru un plus de discretie. De asemenea, multe costume de baie au cupe intarite, cu burete detasabil. Colectia de costume de baie Sevensins.ro este disponibila online cu livrare in toata tara pe https://www.sevensins.ro/costume-de-baie/ si in showroom-ul SevenSins.ro din str. Orzari, nr. 3, Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului