Pentru ea

# tinute eveniment #tinuta perfecta #eveniment

Tinuta perfecta pentru orice eveniment. Sfaturi si accesorii esentiale

Evenimentele la care participam se impart in diferite categorii: evenimente in scop profesional, evenimente in care se celebreaza ceva (aniversari, onomastici, cununii, nunti, botezuri) si evenimente ocazionale (petreceri tematice, petreceri in diferite locatii etc.). Din acest motiv ne dorim mereu sa aratam prezentabil si sa avem tinuta potrivita pentru evenimentul in sine.

Femeile pun foarte mare pret pe modul in care arata si cum sunt percepute de catre cei din jur, iar in acest sens, ingrijirea si aranjarea presupun doua procese de care se preocupa constant si nu lasa nimic la voia intamplarii. Moda este de asemenea un subiect cu care femeile cocheteaza inca din trecut si pentru ca trend-urile se schimba constant, de la sezon la sezon, acestea incearca pe cat posibil sa tina pasul cu toate aceste schimbari si sa introduca in stilul propriu piese vestimentare in voga. Bineinteles ca nu tot ce este in trend este la unison potrivit pentru toata lumea si femeile stiu perfect ce haine si accesorii pot purta si prin ce se pot pune in valoare (femeile aleg piese vestimentare in functie de forma corpului, in functie de nuanta pielii etc.) Fata de tinutele zilnice, casual si cele office, tinutele de eveniment sunt mai speciale, mai elegante, rafinate, extravagante, iar accesoriile trebuie sa fie pe masura. In acest sens, alegerea unei tinute de acest fel nu este un lucru tocmai usor si trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte atunci cand achizitionam o tinuta de eveniment si accesoriile aferente acesteia.

Iata cateva sfaturi utile pentru alegerea tinutei perfecte de eveniment!

Rochia o alegem in functie de tipologia evenimentului

Daca participam la o pretrecere a firmei, o rochie clasica, tip creion sau tip clos sau un costum elegant cu sacou si fusta sau pantalon reprezinta de departe cele mai buna alegeri pe care le putem face in acest sens. In cazul in care participam la un eveniment de zi putem opta pentru o rochita midi, intr-o culoare vesela sau cu un pattern colorat si perfect pentru acest anotimp. Iar daca evenimentul este unul de seara, elegant si rafinat, o rochie lunga, intr-un design extravagant este cu siguranta cea mai buna optiune. In functie de stilul propriu, putem opta pentru culori tari sau pasteluri, insa un aspect important de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem piesele vestimentare pentru diferitele evenimente la care participam, este forma corpului, este cea care stabileste de fapt in ce ne sta bine, ce fel de rochii ne avantajeaza si ce stiluri ne pun in valoare.

Cu pantofii potriviti avem lumea la picioare!

Fiecare femeie are un stil propriu si personalizat si chiar daca tinutele noastre zilnice presupun piese vestimentare mai casual si pantofi mai comozi, evenimentele speciale impun o anumita prestanta. La o tinuta eleganta avem nevoie de o pereche de pantofi pe masura! O pereche de pantofi cu toc sau sandale cu toc (in functie de anotimp) reprezinta de departe cea mai potrivita alegere pe care o putem face in acest sens. Nimic nu ne subliniaza mai frumos forma corpului decat o pereche impresionanata de pantofi cu toc eleganti.

O geanta de seara este de nelipsit intr-o tinuta de eveniment!

Gentile sunt cele mai bune prietene ale femeilor si fara acestea nicio tinuta nu ar fi completa! Pentru tinutele casual purtam genti in acelasi stil, pentru tinutele ofiice alege ceva incapator si practic iar pentru cele sport alege clar un rucsac sau o geanta sport, insa cand vine vorba despre tinutele elegante, trebuie sa optam pentru genti de seara, elegante, de mici dimensiuni si in design-uri extravagante, genti care vor da culoare si personalitate tinutelor noastre.

Nu uita de bijuterii...acestea ne fac la propriu, sa stralucim!

Bijuteriile sunt acele mici accesorii speciale care ne pun in valoare frumoasele trasaturi ale fetei si nu numai. Cu o indelungata istorie, bijuteriile se numara printre cele mai indragite accesorii ale femeilor si acestea reprezinta cel mai subtil mod prin care o femeie isi poate evidentia trasaturile pe care ea le considera ca fiind cele mai reprezentative. Si pentru ca ne dorim sa stralucim si sa fim admirate la evenimentele la care participam, accesorizarea tinutelor cu bijuterii cu cristale Swarovski este de departe cea mai buna si mai inspirata decizie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare