Pentru ea

#moda #dantela #stil feminin #colanti imprimeu #pantofi platforma #moda anilor 60 #ochelari cu rame groase

Moda anilor '60: ce se purta cand erau parintii tai tineri!

Eleganta, feminitate, simplitate: astfel ar putea fi caracterizata moda anilor '60. Desi timpul a trecut, tendintele din moda anilor '60 au revenit, iar o parte dintre tinutele vestimentare in trend la vremea respectiva sunt foarte apreciate si astazi. Descopera si tu ce tinute adoptau parintii tai in perioada tineretii lor si lasa-te inspirata de ele!


1. Pantalonii cu talie inalta

La mare cautare in anii '60, pantalonii cu talie inalta sunt in tendinte si in prezent. Fie ca sunt lungi, fie ca sunt scurti, pantalonii cu talie inalta sunt foarte apreciati de designerii vestimentari si recomandati pentru sezonul primavara-vara 2013.


2. Colanti cu imprimeu

Buline, carouri, forme geometrice, scheleti, flori ori imprimeuri tribale - acestea sunt doar cateva dintre modelele regasite pe suprafata colantilor care se poarta in acest sezon. Si de aceasta data, inspiratia este moda anilor '60.


3. Pantofi platforma

Acest model de pantofi a fost un must-have al anilor '60, iar moda acelor ani a revenit. In prezent, exista o multime de variante ale pantofilor cu platforme, atat de apreciati de femei, datorita faptului ca sunt comozi si, in acelasi timp, eleganti.


4. Ochelari cu rame groase

Daca in anii '60 acest model de ochelari era folosit pentru corectarea problemelor de vedere, in prezent este folosit pe post de accesoriu cool. De la vedete pana la oameni obisnuiti, toti au ales sa poarte acest model de ochelari.


5. Fuste mini

Fiecare femeie din anii '60 avea cel putin o fusta mini in garderoba. Elegante si sexy, aceste fuste au fost "vedetele" acelor ani. Se pare ca popularitatea lor nu a scazut, intrucat le poti admira si in stilul vestimentar actual.


6. Rochii lungi

Un alt obiect vestimentar de nelipsit in anii '60 a fost rochia lunga. Potrivita pentru zilele calduroase de vara, aceasta rochie a revenit in moda anilor 2000. Confortabila si eleganta, rochia lunga nu tine cont de varsta si te ajuta sa arati uimitor si sa te simti excelent in propria piele!


7. Rochii din dantela

Rochiile din dantela, evazate din talie, revin in tendinte, dupa ce au fost purtate de-a lungul anilor '60. Acest model de rochie este potrivit atat pentru fetele slabute, cat si pentru cele cu forme generoase.


8. Cizme lungi

Cizmele lungi cu toc inalt au fost populare in anii '60. Cum nu par sa se demodeze niciodata, in prezent, poti gasi o multime de modele de cizme lungi cu toc generos, potrivite atat pentru sezonul rece, cat si pentru cel cald.



Sursa foto: heelsandsole.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare