Pentru ea

# pantofi vara #pantofi la moda #genti 2013 #moda vara 2013

Combinatii de genti si pantofi care se poarta in sezonul primavara-vara 2013

Doua dintre cele mai iubite obiecte vestimentare de catre femei sunt gentile si pantofii. Avem o multime, insa niciodata nu sunt deajuns. Ori de ori merg la cumparaturi, privirea femeilor este acaparata fie de o noua geanta, fie de un model nou aparut de pantofi. Si, pe buna dreptate insa, deoarece aceste accesorii te pot ajuta sa iti creezi dintr-o tinuta simpla si banala, una eleganta, inedita, care va atrage asupra ta toate privirile. Trebuie insa sa acorzi foarte mare atentie la modul in care combini aceste doua accesorii!

In primul rand, cromatica este foarte importanta. Pantofii si geanta nu trebuie sa fie amandoua in culori tari sau care constrasteaza intr-un mod inestestetic. De asemenea, conteaza foarte mult forma si marimea gentilor pe care trebuie sa le alegi cu mare grija pentru a crea o simetrie, dar si sa dai o nota subtila de rafinament, ori de ce nu, de extravanganta, care te ajuta sa fii altfel decat ceilalti.

Iata cateva sfaturi si trucuri vestimentare care te vor ajuta sa faci cele mai frumoase combinatii intre genti si pantofi, pentru a-ti crea un look de invidiat.

1. Pantofii negri

Pentru o tinuta de seara, cea mai buna alegere in privinta pantofilor este negrul. De asemenea, pantofii trebuie sa fie cu toc inalt, dar sa aiba insa si o mica platforma care iti sustina mai bine piciorul. In privinta gentilor, acestea trebuie sa fie de dimensiuni cat mai mici si in contrast cu pantofii. Poti combina la o pereche de pantofi negri o genta plic rosie, cu lant, accesorizata cu tinte sau o geanta de tip saculet, stralucitoare.



2. Pantofii si gentile galbene

Galbenul este culoarea-vedeta a acestei veri, asa ca din garderoba ta nu trebuie sa lipseaca pantofii in aceasta nuanta, fie cu toc inalt, fie cu talpa joasa. Pentru un look perfect, poti combina o geanta alba cu o pereche de pantofi galbeni, deoarece albul merge cu o combinat cu aproape toate culorile.

De asemenea, poti opta pentru pantofi in nuante de galben si negru, iar geanta la fel.

3. Gentile animal print

In acesta vara, animal printurile sunt in mare voga. Trebuie insa sa fii foarte atenta cu le porti, deoarece excesul te poate conduce catre ridicol. Pentru un outfit elegant si surprinzator, poti combina o geanta neagra, mica, animal print cu o pereche de pantofi stilleto si sa iti completezi tinuta cu un ceas elegant, o bratara si un colier fin auriu.

4. Pantofii albastri

O alta combinatie in tendinte este formata din pantofii albastri de piele intoarsa si geanta gri.



Sursa foto: fashionandhappify.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare