Pentru ea

#moda #stil feminin #irismoda #moda toamna-iarna 2013

IrisModa prezinta tendintele in moda pentru sezonul toamna-iarna 2013

In perioada 26 septembrie – 6 octombrie 2013, Iris Titan Shopping Center se transforma intr-un catwalk, pe care vor fi prezentate tendintele in moda pentru sezonul toamna - iarna 2013. Programul dedicat zilelor modei la Iris Titan va culmina in data de 6 octombrie cu un adevarat spectacol de moda, “IrisModa - toamna - iarna 2013”, in care cei care vor straluci si defila pe podium vor fi chiar clientii Iris Titan Shopping Center.

Clientii care vor defila pe scena vor fi selectati in urma inscrierilor ce au loc in perioada 26 septembrie - 2 octombrie 2013, in baza talonul special distribuit atat in centrul comercial cat si in zonele de interes. Sunt asteptati toti clientii centrului comercial, doamne si domni, fara limita de varsta, dornici sa straluceasca pe scena IrisModa.

Mai mult, in perioada 26 septembrie - 6 octombrie 2013, pentru cumparaturi in valoare de minim 50 de lei, clientii Iris Titan pot participa la Promotia VIP, unde au sansa de a castiga prin tragere la sorti vouchere de cumparaturi de 100 de lei sau bilete la VIP ZONE, o zona special demarcata pentru spectacolul „IrisModa - toamna-iarna 2013”, din data de 6 octombrie. Extragerile vor avea loc pe 5 si 6 octombrie.

Ziua de 5 octombrie, dedicata casting-ului, va fi o zi de spectacol pentru Iris Titan Shopping Center. Catwalk-ul  amenajat in zona centrala a centrului comercial, va fi punctul de atractie. Aici se vor desfasura probele eliminatorii pentru participantii la casting. La finalul probelor vor ramane 12 castigatori. Cei selectati vor primi premii oferite de magazinele Iris Titan Shopping Center, posibilitatea de a-si cumpara piese pentru propria garderoba sub directa indrumare a unui stilist renumit, precum si sesiuni foto profesioniste oferite de agentia de modelling partenera.

Data de 6 octombrie este destinata mega spectacolului „IrisModa - toamna-iarna 2013”, in care se vor prezenta noile colectii de toamna-iarna 2013-2014 disponibile in magazinele din centrul comercial Iris Titan Shopping Center, alaturi de colectii de moda aflate sub semnatura designerilor Cosmina Englizian si Maria Simion. In pauzele dintre colectii, clientii din public vor fi rasfatati prin concursuri inedite, in care vor putea castiga vouchere pentru cumparaturi, accesorii, cosmetice si alte premii surpriza.

Copii sunt invitati la activitatile special pregatite pentru ei. La ora 12:00 sunt asteptati sa intre in atmosfera prin workshop-ul de design textil unde vor invata sa-si croiasca propriile hainute, iar de la ora 17:00 hairstilistii de la salonul „Corabia Piticilor” ii va pregati de spectacol, creandu-le coafuri dintre cele mai vesele.

Doamnele si domnisoarele vor putea participa la sesiunile de machiaj si coafura, realizate de stilistii Christine Valmy la parterul centrului comercial, incepand cu orele 16:00.

Si pentru ca toata lumea va arata si se va simti foarte bine, momentul trebuie imortalizat. Prin urmare, clientii sunt asteptati sa se fotografieze in studio-ul foto „Zambiti, va rog!”

Spectacolul „IrisModa - toamna-iarna 2013” va fi incheiat cu un concert sustinut de trupa Heaven.


Despre Iris Titan Shopping Center

Iris Titan Shopping Center, inaugurat in anul 2008, este destinatia de shopping unde iti bifezi toata lista de cumparaturi, intr-un mod simplu si eficient, fiind primul centru comercial din Bucuresti care si-a schimbat infatisarea si a adaptat mixul de chiriasi pentru a fi mai aproape de dorintele clientilor si dispune in prezent de peste 2.000 de locuri de parcare in interior si exterior, precum si o linie de transport gratuita.

Managementul centrului comercial este asigurat de Oasis Shopping Center Services, divizie a grupului Oasis, care furnizeaza servicii specializate de management de centre comerciale si de retail real estate.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:
Silvia Balan, Center Manager Iris Titan Shopping Center
silvia.balan@oasisconsult.com

Pentru informatii suplimentare Oasis Shopping Center Services, va rugam contactati:
Brigitte Schmitt, Partner Oasis Shopping Center Services
brigitte.schmitt@oasisconsult.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului