Pentru ea

Cum sa porti sic puloverele groase si cele supradimensionate

Marii designeri au inceput sa iubeasca tridimensionalul si hainele groase. In aceasta toamna, pe marile podiumuri de moda, acest tip de haine si-au facut simtita prezenta din ce in ce mai mult. Desi in general evitam hainele largi tocmai pentru a nu arata ciudat sau ca un balon umflat, designerii au gasit numeroase solutii care te ajuta sa arati sic in ele. Iata cateva moduri de a purta elegant puloverele groase si cele supradimensionate:


1. Puloverul supradimensionat cu pantalonii skinny

Puloverul supradimensionat merge asociat de minune cu pantalonii skinny. Acestia din urma ajuta la crearea unui echilibru al look-ului. Pentru a sparge monotonia, dar pentru a fi si in tendintele toamnei 2013, poti alege un pulover XXL in carouri cu nuante de maro, negru si alb, o pereche de pantaloni skinny, combinate cu niste botine sic si o geanta tridimensionala, in aceleasi nuante ca si puloverul.


2. Puloverul gros la o tinuta stratificata

Toamna aceasta nu impun limite in ceea ce priveste moda. Cu cat arati mai extravagant cu atat mai bine de incadrezi in peisaj. Joaca-te cu dimensiunile si creeza-ti tinute stratificate inedite. Combina o camasa alba, mai lunga, cu un pulover gros, cu diverse modele sau imprimeuri, si o fusta scurta circulara, in tendinte.

Dresurile groase si colorate ar putea da o pata de culoare tinutei tale.


3. Puloverul gros in stil hipster

Jambierele, dresurile si bocancii sunt elementele care te ajuta sa iti creezi un stil personalizat, distinct de cel purtat de multime. Combina un pulover XXL cu o pereche de colanti viu colorati sau din piele si o pereche de ghete cu siret, iar look-ul tau va fi cu sigurant original si inedit.


4. Puloverul gros accesorizat

Pentru o zi rece de iarna, accesorizeaza puloverul gros cu o esarfa mare, prinsa circular in jurul gatului. Culorile elegante si modul inedit de accesorizare vor atrage cu siguranta atentia asupra ta, mai ales ca esarfa va crea un contrast vizual foarte elegant.


5. Puloverul gros cu fusta-creion

Atunci cand vine vorba despre purtarea unui pulover gros supradimensional, automat te gandesti si la silueta. Daca vrei sa acoperi un abdomen nu tocmai plat, poti purta o fusta-creion asortata cu un pulover supradimensional. Astfel vei crea un efect de echilibru ce se concentreaza pe suplete si pe liniile fustei. Si, in plus, arata si supersic.



Sursa foto: allwomenstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului