Pentru ea

#haine #tarafashion #concurs

Concurs: Alege-ti tinuta de toamna de la Tara Fashion!

Fie ca este vorba de hainele de strada, serviciu sau evenimente speciale, cautam intotdeauna sa fim in pas cu  moda si ne straduim intotdeauna sa aratam perfect. Feminitatea, eleganta si supletea sunt cuvintele cheie dupa care ne ghidam atunci cand ne completam tinuta si ne definitivam stilul.

Vara este mult mai prietenoasa cu noi din acest punct de vedere, gama larga de rochite, fuste si accesorii viu colorate demonstrand acest lucru.

Toamna insa, frigul de afara ne impinge sa punem inaintea frumusetii, latura practica. Astfel, purtam geci cat mai calduroase, pulovere groase, jeansii si cizme.  Reusesc insa zilele mohorate sa ne umbreasca frumusetea si sa ne strice buna dispozitie? Binenteles ca nu!

Tara Fashion stie lucrul acesta si vine sa te sprijine, oferindu-ti o gama variata de haine din care sa alegi tinuta perfecta de toamna pentru tine. Participa la concursul oferit de Stil Acasa.ro si Tara Fashion si castiga o tinuta completa pentru o zi plina si frumoasa din viata ta.

Tara by Scarlett este marca inregistrata a firmei Scarlett Clothing International si a aparut pe piata in 2004 din pasiune pentru haine. Oriunde te-ai afla, la orice ora din noapte si din zi, prin intermediul acestui magazin online, ai ocazia sa-ti alegi articole vestimentare moderne si elegante menite sa capteze atentia tuturor.

Stil acasa.ro impreuna cu Tara Fashion te invita sa participi la concursul: "Castiga un voucher in valoare de 100 de lei de la Tara Fashion !". Daca vrei sa-ti urmezi stilul, participa la concurs!

Pentru a concura trebuie sa intri pe site-ul Tara Fashion si sa-ti alegi tinuta favorita, iar apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro:  “In sezonul rece esti adepta stilului casual alcatuit din pantaloni si pulovere groase sau a celui feminin descris de rochii si fuste?” Alege articolele vestimentare preferate de tine si descrie tinuta perfecta pentru toamna. AICI. Argumenteaza-ti opinia si posteaza raspunsul tau impreuna cu link-ul catre articolele vestimentare alese!
 
Vor fi premiate cele mai interesante doua raspunsuri!
 

Fiecare premiu consta in produse in valoare de 100 RON pe care le vei alege chiar tu din magazinul online Tara Fashion!
 

Concursul se desfasoara in perioada 01 noiembrie - 21 noiembrie. Castigatorii vor fi anuntati in data de 22 noiembrie 2010 atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare