Pentru ea

#halloween #costum #bal mascat #petrecere

Cele mai trendy costume de Halloween

Daca ti-ai facut planuri pentru ziua de 31 octombrie, ele includ cu siguranta si o petrecere de Halloween. Afla care sunt cele mai hot trenduri ale toamnei pentru vestimentatia de Halloween.

Lasa-te inspirata de ideile de mai jos pentru realizarea sau alegerea costumului tau de Halloween.
 
De la vampiri moderni la boxerite sexy, alege costumatia care ti se potrivesti mai bine: moderna si minimalista sau clasica si teatrala.
 

 

1  Vampiri

 

Datorita numarului din ce in ce mai mare de fani Twilight si True Blood, costumele de vampiri sunt cel mai important trend pentru acest Halloween.

Daca pudra cu sclipici era, pana nu demult exclusiv folosita de fetite, in acest an vei avea ocazia sa vezi barbati la fel de stralucitori ca vampirul Edward din seria Twilight.

Fanii serialului True Blood se pot costuma si ei in personajele lor preferate. Daca alegi un vampir modern, singurul accesoriu must-have sunt dintii.

Pentru cei care prefera vampirii clasici, romantici, negrul, rosul, dantela si satenul sunt in continuare cele mai cautate trenduri.

Daca te-ai hotarat sa devii o vampirita de Halloween, iata cele mai importante aspecte pentru un machiaj reusit.

 

Machiajul de vampir

 

Daca nu te poti lauda cu un ten palid, va trebui sa cauti un fond de ten cat mai alb la magazinele specializate in costume si accesorii de Halloween.

Inainte de a aplica orice tip de fond de ten sau vopsea, foloseste o crema hidratanta. Aceasta va pastra aspectul proaspat al machiajului, mai ales daca ai un ten uscat. Dupa ce ai aplicat fondul de ten sau vopseaua, aplica si putina pudra pe toata fata pentru a mentine machiajul.

Cel mai potrivit machiaj pentru ochii vampiritelor este smokey eyes, pentru care ai nevoie de un creion dermatograf inchis la culoare si fard de ochi.

Contureaza pleoapele cu creionul dermatograf la radacina genelor, apoi aplica fardul de pleoape cu miscari circulare si amesteca bine.

Pentru a obtine cele mai senzuale buze de vampirita, aplica un ruj rosu aprins pe deget si tamponeaza-ti apoi buzele. Astfel, "petele de sange " vor arata cat mai autentic.

Vampiri Twilight, True Blood

Sursa foto: Twilighter.ning.com, EW.com

 

2  Alice in Tara Minunilor

 

Povestea scrisa de Lewis Carroll a fost o sursa de inspiratie dintotdeauna pentru costumele de Halloween. Succesul productiei 3D "Alice in Tara Minunilor" din acest an va asigura prezenta tuturor personajelor la petrecerile de Halloween.

Barbatii isi pot crea usor un costum de palarier nebun. Au nevoie doar de un joben, iar restul tinutei poate fi improvizat folosind cat mai multe culori si texturi.

Pentruu look-ul lui Alice, alege o rochie cu umerii lasati, care este cel mai bine insotita de bucle largi de par blond, natural sau chiar o peruca.

Regina cea alba si Regina cea rosie ar putea fi si ele alegeri bune pentru Halloween, insa va trebui sa cauti rochii in magazinele specializate in costume.

Alice in Tara Minunilor

Sursa foto: FullHalloween.com, DarkInTheDark.com

 

3  Lady Gaga

 

Fiecare look al lui Lady Gaga poate fi folosit ca sursa de inspiratie pentru un costum de Halloween. Artista nu se sfieste sa incalce toate conventiile modei. Poti face acest lucru si tu, macar de Halloween.

Pentru a realiza ceva asemanator "rochiei de carne" purtata de Lady Gaga nu ai nevoie de carne cruda, care trebuie mentinuta rece pentru a nu mirosi neplacut. Foloseste mezeluri crud-uscate pentru a obtine look-ul Gaga. 

Lady Gaga

Sursa foto: Laist.com, MusiqQueen.com

 

4  Harry Potter

 

In anii trecuti, pentru un costum "Harry Potter" aveai nevoie de o toga neagra si de o cravata. Odata ce personajele au crescut, Harry, Ron si Hermione au renuntat la uniformele scolare pentru un stil mult mai casual.

La petrecerea de Halloween, poti fi un personaj trendy din "Harry Potter" daca te imbraci in mai multe straturi, in stil urban britanic. Accesoriul nelipsit: bagheta magica!

Harry Potter

Sursa foto: JustJaredJr.buzznet.com


5  Orice meserie "sexy"

 

Producatorii de costume de Halloween au oferit in ultimii ani variante sexy pentru orice meserie.

Stewardesa sau secretara sexy nu mai sunt de mult timp impresionante. Daca vrei sa atragi toate privirile atunci cand intri intr-o camera, alege un costum de soldat sexy, boxerita sexy sau chiar arbitru sexy.

Costume de Halloween sexy

Sursa foto: 3Wishes.com

 

Daca nu te inspira niciunul dintre trend-urile acestui an, nu ezita sa-ti lasi imaginatia libera. Costumele clasice de stafie, mumie sau zombie nu se vor demoda niciodata, insa vestimentatia cea mai potrivita de Halloween este cea in care te simti tu bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare