Pentru ea

#primavara 2015 #moda 2015 #cum sa te imbraci # cum sa porti #stil

5 lucruri pe care trebuie sa le arunci din garderoba la 30 de ani!

Fiecare femeie pastreaza in garderoba cateva piese care i-au fost dragi la un moment dat, care i-au pus in valoare silueta sau care pareau un "must have". Acestea ar trebui insa aruncate odata ce ai ajuns la 30 de ani deoarece nu te mai avantajeaza din niciun punct de vedere: 

1. Blugii cu talie joasa. 

Desigur, la un moment dat te punea in valoare talia de Britney Spears in anii ei de glorie, iti dadea un look tineresc, ceea ce era si de dorit la 20 de ani. A venit insa vremea sa-i arunci fara regrete, indiferent de silueta. Incearca niste jeansi cel putin cu talie normala sau cu talie inalta, acestia din urma revenind in prim-planul modei. Modelele boyfriend, intrate in street style de cativa ani rezista foarte bine si pot avantaja multe siluete. De asemenea, in combinatii cu piese clasice, dau un look fresh. Ceea ce-ti si doresti la 30 de ani, cand deja ai invatat ABC-ul stilului. Acelasi lucru este valabil si in cazul fustelor de blugi scurte. Denimul isi poate face loc in garderoba ta si in alte forme. De exemplu, cu o fusta creion sau o camasa. 

2. Balerinii cu bareta si pantofii saddle

Inainte de a iesi din casa intotdeauna arunca-ti o a doua privire spre pantofi. Acestia sunt cartea ta de vizita si pot imbunatati sau distruge o tinuta. Renunta la pantofiorii cu baretuta sau modelele atat de cunoscute in ultima decada. Esti o lady, iar acest lucru trebuie sa se vada indiferent de tinuta pe care o porti, eleganta, casual etc. Espadrilele sau balerinii cu varsf ascutit sunt potriviti pentru tine. Incearca-i in culori uni, cu dungi, animal print, in culori vii sau pastel etc. 

3. Rochia de bal 

... pe care ai purtat-o si cand ai fost domnisoara de onoare si la petrecerile din facultate. Da, este draguta, dar nu ti se mai potriveste. Incearca o rochie care are ceva de spus despre personalitatea ta, despre femeia care ai devenit. Imprimeurile au un astfel de mesaj, dar, in functie de silueta poti opta si pentru alte modele. Astfel, indiferent ca vei merge la o nunta sau la un cocktail, la o petrecere sau la un eveniment monden, vei arata impecabil. 

4. Orice nu ai purtat niciodata 

Nu mai ai loc in dulap pentru fusta aceea corai care ti-a placut, dar n-ai purtat-o niciodata. Nici pentru trening sau colantii pe care nici la sala nu mai vrei sa-i iei, iar ca pijama ti-e rusine sa-i porti. Orice piesa de imbracaminte pe care o ai de peste 3 luni si nu a fost niciodata purtata (exceptie de sezon - poate ai luat ceva de vara la reducerile de iarna, dar si aici trebuie sa fii atenta) trebuie aruncata, data de pomana etc. Fa loc unor piese de designer sau macar de o calitate foarte buna, care ti se potrivesc perfect. 

5. Lenjeria sau ciorapii vechi 

Nimic din ce nu ti se potriveste, este scamosat, rupt, decolorat nu are ce cauta in dulap. Mai ales in ceea ce priveste lenjeria, ciorapii si dresurile. Scapa de ele pentru ca oricum nu le mai porti si nu fac decat sa-ti creeze falsa iluzie ca ai "multe", dar in momentul cand vei dori sa le porti te vor deprima. Mai mult, asa vei stii exact de ce ai nevoie la urmatoarea investitie in garderoba. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare