Pentru ea

# cadouri 1 martie # parfum cadou #cadou 8 martie #parfum

3 parfumuri cu efect afrodisiac, pentru EA si pentru EL

Ne pregatim de luna martie, iar februarie este oricum declarata luna iubirii. Indiferent de motiv, un parfum este mereu un cadou pe care il faci sau ti-l faci cu drag. Iata si cateva recomandari de la specialisti de parfumuri cu efect afrodisiac, ca tot vorbim de dragoste: 

După cum îi spune și numele, Amor Amor de Cacharel este un must-have la întâlnirile romantice. Datorită aromelor fructate, acesta oferă o notă de eleganță oricărei femei, în timp ce notele de citrice și vanilie își vor face efectul mult dorit.

Misterios, senzual și exotic este caracterizat și parfumul Alien, semnat de Thierry Mugler. Efectul afrodisiac este oferit de combinația de iasomie, note lemnoase și ambră, un amestec simplist, însă persistent și ademenitor. 

Nu în ultimul rând, o seară romantică reușită poate fi sărbătorită și în prezența apei de parfum Lady Million. Cu note de iasomie și patchouli, ingrediente renumite pentru efectele lor afrodisiace, Lady Million reprezintă o celebrare a femeii puternice, care își cunoaște perfect scopurile.

„Nici gama pentru bărbați nu este mai puțin lipsită de astfel de parfumuri, producători precum Chanel, Jean Paul Gaultier sau Yves Saint Laurent folosind foarte des ingrediente senzuale în notele parfumurilor pentru bărbați. Desigur, fiecare alegere este subiectivă și are la bază mai multe criterii, însă, pentru astfel de ocazii speciale recomandăm acordarea unei atenții deosebite asupra unor ingrediente cheie precum vanilie, lavandă sau cardamon”, recomanda Angela Țiboc, de la SOLE.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare