Stil de vedeta

#vedete slabe #vedete celulita #Geanina Ilies #tratamente corporale #celulita

Geanina Ilies are un secret. Cum tine la distanta celulita

Geanina Ilies a descoperit tratamentul ideal impotriva celulitei! Vedeta prefera tratamentele corporale non invazive pentru a-si mentine piela frumoasa si stralucitoare. 

Geanina Ilies iubeste pielea ferma si fara pic de celulita si este declara ca este mai mult decat oricand, pregatita pregatita pentru sezonul estival: “Nu cred ca exista femeie pe lumea asta, careia sa nu ii placa pielea ferma, fina, catifelata si desigur fara pic de celilita! Iar eu ma numar printre ele! Recent am descoperit VelaShape III, echipamentul numarul 1 in lume in combaterea celulitei si a slabirii localizate".

Vedeta TV are si cateva motive serioase pentru care prefera tratamentul disponibil la SouplesseBodySpa Beauty Land, in Bucuresti si Ploiesti. "L-am ales in primul rand pentru ca este un tratament corporal non invaziv, dar si pentru ca are la baza 4 tehnologii combinate sinergetic: lumina infrarosu care  topeste tesutul adipos; radio frecventa folosita pentru combaterea celulitei; vacuum-ul care netezeste si uniformizeaza pielea si role mecanice  care asigura un masaj in profunzime.  Sunt foarte fericita ca am descoperit solutia in lupta impotriva celulitei si mai ales ca pot sa o impartasesc tututor doamnelor. De acum cu un singur aparat si un singur tratament, toate putem avea o piele fina, frumoasa si gata de scos de bronzat!,”, a mai spus Geanina Ilies.

Aparatul minune pe care il prefera vedeta actioneaza in diminuarea celulitei si a grasimii localizate. Pe baza tehnologiei patentate Syneron - elōs - VelaShape III combina IR (infrarosu), RF bipolar (radiofrecventa) si vacuumul pentru a trata precis si eficient tesutul. Lumina infrarosie (IR) incalzeste tesutul pana la 3mm adancime, radiofrecventa bipolara (RF) incalzeste pana la 20mm in adancime, vacuumul asigura livrarea exacta a energiei. Manipularea mecanica imbunatateste drenajul limfatic si diminueaza celulita, mecanism de actiune a tehnologiei VelaShape.

Combinarea luminii infrarosii, cu vacuum si radiofrecventa incalzeste in profunzime celulele grase (adipocitele), tesutul inconjurator si fibrele de colagen. Designul optim al electrozilor si aplicarea vacuumului permite penetrarea mai rapida si profunda a caldurii in piele. Astfel, se stimuleaza circulatia, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. Se intensifica si activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara. Rezultatul: reducerea laxitatii pielii, volumului si imbunatatirea generala a pielii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului