Machiaj & Cosmetica

#machiaj profesional #machiaj de seara

Ce sa faci pentru a te bucura de un machiaj de seara profesional

Un machiaj profesional poate fi usor de obtinut daca esti atenta la cateva mici aspecte. Pentru ca detaliile sunt importante cand vine vorba de perfectiune, stil si bun-gust, este bine sa stii de la inceput ca produsele cosmetice utilizate sunt esentiale in realizarea unui machiaj perfect.

Deci este esential, ca inainte de a incepe sa analizezi tehnica de aplicare si alte detalii, sa achizitionezi cosmeticele potrivite. Conform specialistilor make-up artisti, produsele cosmetice ce poarta marca Paese sunt esentiale pentru astfel de situatii.

Pentru a beneficia de un machiaj profesional de seara este util sa folosesti produse de baza care te ajuta sa evidentiezi frumusetea naturala. Deci fondul de ten Paese, anticearcanul iluminator si pudra compacta matifianta Paese sunt elemente de baza ale machiajului profesional.

1. Aplica in ordinea corecta fiecare produs

Dupa cum stii orice machiaj incepe cu o piele bine curatata, deci este esential ca inainte de a aplica orice produs cosmetic sa te supui unui tratament de curatare si hidratare a pielii.

Aplica produse corectoare pentru a ascunde imperfectiunile si semnele inestetice. Acestea au pigment puternic si acopera toate detaliile stanjenitoare. Dupa ce acest pas este realizat poti trece la aplicarea fodului de ten. Produsele Paese au avantajul ca hranesc, hidrateaza si protejaza pielea fetei, deci fondul de ten nu doar ca asigura o culoare uniforma, ci este in acelasi timp o bariera de protectie impotriva actiunii factorilor externi.

Aplica fondul de ten in strat fin si estompeaza orice urma de exces. Aplica apoi pudra compacta pentru a atenua efectul de stralucire excesiva. Aceast produs camufleaza si protejaza pielea, oferind o stralucire sanatoasa. Consistenta bogata a pudrelor compacte ilumineaza tenul instantaneu, asigurand un finish deosebit.

2. Contureaza corect zona ochilor

Machiajul ochilor trebuie realizat in functie de trasaturile fizionomice. Ochii trebuie pusi in valoare, trebuie evidentiati prin contur precis si nunante delicate. Specialistii recomanda sa folosesti mai multe nuante de fard de pleoape. Sa nu te rezumi la doua nuante. De asemenea este bine sa fii atenta la modul in care faci trecerea de la o nuanta la alta. Este bine sa se creeze o punte lina intre culorile pe care le imbini.

In machiajul de seara poti folosi produse cosmetice sidefate sau satinate. Fardul satinat din gama Glam Paese este un produs ce ofera aspect impecabil. Textura delicata a fardului, ajuta la acoperirea urmelor inestetice, in acelasi timp are efecte miraculoase asupra ridurilor.

3. Evidentiaza-ti zambetul

Buzele trebuie evidentiate! Foloseste contur de buze cu pigment puternic, care ofera un plus de durabilitate machiajului. Joca-te cu culorile intense: rosu pentru un machiaj senzual, nude pentru eleganta, roz discret pentru un zambet jucaus. Finalizeaza machiajul buzelor cu un strat fin de ruj intens hidratant. Daca doresti sa te bucuri de machiaj impecabil pentru mai mult timp alege un ruj cu efect de lunga durata, precum Manifesto Paese. Te vei bucura de acoperire puternica si efect de buze pline.

4. Fixeaza machiajul de seara cu blush modelator

Blush-ul este acel produs care finalizeaza intregul machiaj. Evidentiaza pometii si contureaza umbrele fetei. Asigura prospetime si luminozitate intregului machiaj, ofera un finish de diva si bucura-te de impactul machiajului profesional.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare