Accesorii

#genti dama #modele genti #genti 2012 #genti birou

Genti pentru birou in tendintele sezonului cald 2012

Cand vine vorba de calitatile unei genti pentru birou, confortul primeaza intotdeauna. Ai nevoie in primul rand de spatiu suficient, in care sa porti cu tine acte, dosare, cosmetice, portofelul, gadgeturile, agendele si cartile de vizita. Din acest motiv, iti sacrifici dragostea pentru stil de dragul utilitatii, fara sa stii ca le poti avea amandoua. Iata cateva modele de genti office in tendintele sezonului cald al anului 2012, pe care le vei dori aproape si in weekend.

Daca ai inceput sa iti percepti tinutele de zi cu dezamagire , cateva genti pentru birou chic, in tendinte, iti pot improspata aparitiile cotidiene mai mult decat crezi.

1 Geanta bordo

Iata cateva motive pentru care geanta bordo este achizitia de care ai nevoie in sezonul cald: nuanta este foarte populara in 2012, este usor de intretinut si asortat diverselor tinute de birou, iar un model dreptunghiular mediu iti permite sa depozitezi cu generozitate necesarele obiecte pentru activitatile de zi cu zi.



Foto: refinery29.com

2 Geanta cu catarame

Cataramele, curele groase din piele si toate sistemele de prindere inspirate din vechile genti scolaresti sunt un must have primavara aceasta. Ceea ce nu stiai este ca detaliile aparent grosolane si copilaresti pot lua un "chip" mult mai rafinat decat iti poti imagina. Un exemplu este urmatorul model de geanta lansat de creatoarea de accesorii Ann Taylor pentru sezonul cald:



Foto: refinery29.com

3 Geanta trapezoidala

O alta varianta in tendinte este geanta trapezoidala, care nu te incomodeaza deloc in partea superioara a trunchiului datorita formatului subtiat, insa iti permite sa porti cu tine orice ai nevoie, cu ajutorul bazei mult mai late.



Foto: refinery29.com

4 Geanta hexagonala

Iata o varianta practica si extravaganta in acelasi timp: geanta hexagonala. Formatul iesit din comun te duce cu gandul la somptuoasele diamante, spatiul generos iti asigura confortul de a depozita obiectele personale in voie, iar o nuanta vibranta de albastru, mov sau gri metalizat te plaseaza instant in randul iubitoarelor de moda in tendinte.



Foto: refinery29.com

5 Geanta oranj

Cata vreme nuanta mandarinelor si a portocalelor se anunta a fi vedeta anului, foloseste-te de notorietatea sa si alege o geanta incapatoare de zi, in aceasta culoare vesela si moderna. Versatilitatea sa te va suprinde in mod placut, in toate zilele saptamanii .



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare