Accesorii

#accesorii #genti #magazin online # outletdefabrica.ro

(P) Oglinda, oglinjoara, care-i cea mai frumoasa geanta din tara?

"Stilisti, celebritati, redactori de moda...cu totii au acces la genti semnate de designeri, privilegiu de care nu se bucura toata lumea, dar dupa care tanjeste fiecare femeie.." spunea Julie Kouhia, o femeie de afaceri.

Aici intervine outletdefabrica.ro. O scurta vizita pe site-ul nostru si vei fi impresionata de produsele din piele naturala, piele ecologica si din materiale combinate. Desigur, gama este variata. Doar fiecare femeie este unica in felul ei: genti din piele, posete din piele, serviete, genti de cumparaturi, rucsaci, accesorii din piele. Nu sunt neglijati nici domnii: borsete, mape din piele, accesorii din piele, serviete. 

Autenticitatea si calitatea sunt ingredientele principale ce innobileaza cele patru colectii regasite pe outletdefabrica.ro: www.office (un echilibru perfect intre eleganta si functionalitate, exclusiv pentru profesionisti), rapel.biz (colectie fashion hip & chic, perfecta oriunde te indeamna inima), miki (stil si functionalitate intr-un design special pentru cei cu sufletul tanar) si Carla Rossini (Colectie fashion de lux). 

Stilul produselor difera de la clasic la trendy , casual si elegant, iar raportul calitate - pret este respectat cu sfintenie. 

Site-ul Outletdefabrica.ro te invita la o experienta placuta a tot ceea ce inseamna cumparaturi online . Mai mult decat atat, regulat, pe site sunt demarate Campanii de Reduceri cu pana la 75%, ceea ce face ca shoppingul pe internet sa fie si foarte accesibil.

Si pentru ca ne place sa fim in permanenta legatura cu toti clientii nostri, outletdefabrica.ro poate fi gasit si pe Facebook la adresa: //www.facebook.com/OutletDeFabrica

Geanta este un accesoriu indispensabil tocmai prin prisma functionalitatii sale, la care se adauga acel je ne sais quoi pe care-l confera tinutei fiecarei femei. O geanta defineste stilul si caracterul unei persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare