Accesorii

#accesorii #genti #genti dama #geanta dama #modele genti

Genti dama pentru vara 2011

Accesoriul nelipsit nici pe timpul verii, gentile de dama din acest sezon iti ofera ocazia sa experimentezi cu texturi si culori fara sa parasesti limitele bunului gust. Afla ce genti de dama recomanda stilistii pentru vara 2011.

Gentile si posetele din acest sezon au fost influentate de explozia de culori a primaverii, iar designerii au experimentat cu rezultate spectaculoase. Vezi care sunt cele mai importante tendinte si alege-ti stilul potrivit pentru garderoba ta.

O poseta sau o geanta de calitate te poate ajuta sa-ti schimbi complet o tinuta fara sa-ti cheltuiesti tot bugetul. Daca planuiesti sa faci o schimbare de stil in aceasta vara, incepi cu o geanta versatila care sa-ti puna in valoare tinutele preferate.

Diversitatea de imprimeuri, forme si marimi ofera alegeri multiple pentru orice stil. Daca vrei totusi sa investesti mult intr-o geanta de calitate, alege un model clasic, care sa nu se demodeze in sezonul urmator.


Foto: www.elle.com

 

Tendinte pentru genti dama
 

Animal print ramane un trend important si in aceasta vara. La o tinuta eleganta, dar simpla, o geanta de piele cu un imprimeu exotic iti poate aduce rafinamentul dorit, in tendintele sezonului.

Culorile preferate pentru gentile cu animal print in aceasta vara sunt cele neutre si naturale. Evita imprimeurile in culori artificiale daca nu vrei sa obtii un look foarte sportiv sau tineresc , care se va demoda pana in sezonul urmator.

Foto: www.elle.com

Imprimeurile sezonului cald sunt inspirate insa si de forme geometrice, astfel ca poti alege dintre nenumarate modele puternic colorate sau monocolore.

Spre deosebire de alte sezoane, nu exista nicio tendinta dominanta cu privire la forma gentilor. Posetele plic sunt la fel de trendy ca si gentile mari, "de doctor".

Trendul "color block" poate fi aplicat atat posetele micute cat si gentilor voluminoase sau gentilor de plaja.

Pentru un look rafinat cauta imprimeuri cu model mic , rafinat, in culori neutre. Pentru plaja sau piscina poti alege insa imprimeuri mai mari, puternic colorate.



Foto: www.elle.com

Cum sa-ti alegi geanta potrivita
 

Daca vrei sa alegi cea mai potrivita geanta pentru tine in aceasta vara, tine cont de cateva reguli simple. Marimea gentii trebuie sa fie proportionala cu corpul tau, dar forma gentii ar trebui sa fie opusa formei siluetei tale.

O geanta purtata pe umar va accentua partea corpului pe care se sprijina. Alege o geanta cu barete scurte daca nu vrei sa-ti scoti in evidenta coapsele.

Cele mai multe femei arata cel mai bine cu o geanta care se sprijina de corp la jumatatea toracelui, accentuand talia.

Cand iti alegi geanta potrivita tine cont de modul in care o vei folosi. Daca ai de transportat multe lucruri in ea zilnic, nu alege o geanta vintage sau una din material subtire, indiferent cat de mare ar fi.

Foto: www.elle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului