Accesorii

#cumparaturi #accesorii #garderoba # accesorii trendy # preturi avantajoase #schimbare de stil #genti dama

E vremea cumparaturilor: cele mai trendy accesorii la preturi avantajoase

Daca vrei sa-ti schimbi lookul fara sa fii nevoita sa cumperi o garderoba noua , accesoriile sunt cheia pentru o schimbare de stil in aceasta vara. Afla unde gasesti cele mai trendy accesorii (genti, bijuterii si ceasuri) la preturi avantajoase.

Vanatoarea reducerilor in mall nu este un sport de vara. Daca vrei sa-ti gasesti accesorii care sa-ti completeze armonios tinutele, cauta online, unde preturile sunt mai mici in absenta cheltuielilor de intretinere a unui magazin.

Pentru femeia care stie ce vrea, Time2Shop.ro ofera o selectie reusita de genti, bijuterii de argint si ceasuri rafinate, cu care iti poti imbunatati look-ul in acest sezon.

 

Posete plic
 

Chiar daca ai loc in ele doar pentru mobil, chei si cateva articole de machiaj, gentile mici sunt un accesoriu care iti poate schimba cu adevarat intreaga tinuta.

In trendurile acestui sezon, posetele plic ocupa un loc important, iar tu le poti transforma in elementele-cheie ale tinutelor tale.

De la clasicele si elegante posete plic in alb sau negru pana la cele mai indraznete nuante, roz sau mov, posetele plic sunt mai mult decat un accesoriu utilitar, sunt o bijuterie cu care iti poti impresiona apropiatii in aceasta vara.

Indiferent de stilul care te reprezinta, pe Time2Shop.ro vei gasi geanta care sa te faca sa te simti sexy.

La preturile avantajoase si selectia diversa propuse de un magazin online, nu vei avea nicio problema in a gasi o geanta potrivita pentru bugetul si stilul tau.

Poseta plic din lac negru 45 RON




 

bijuterii de argint


Spre deosebire de bijuteriile din aur, care risca uneori sa para prea incarcate, argintul are un farmec aparte, ce poate fi valorificat de femeile care stiu ca eleganta nu tine de buget.

Poti alege dintre zeci de inele, pandative si perechi de cercei pentru a-ti valorifica stilul propriu.

Bijuteriile de argint de pe Time2Shop.ro, disponibile si in seturi cu preturi promotionale, te pot ajuta sa ai un look elegant si rafinat in aceasta vara.

Set argint ( pandativ si cercei) cu marcasite 100 RON



 

Ceasuri
 

Chiar daca pentru multi ceasul de mana a devenit un accesoriu anacronic, micile mecanisme pe care le purtam la incheietura mainii se remarca nu atat prin utilitatea loc, cat prin valoarea estetica.

Oricine poate verifica ora pe telefonul mobil, insa o tinuta eleganta, atat pentru femei cat si pentru barbati, este incompleta fara o mica bijuterie care sa incante privirea si sa inregistreze trecerea timpului.

Ceasurile de dama si unisex de pe Time2Shop.ro pot adauga tinutei tale farmecul elegant fara de care o tinuta pentru un eveniment special este incompleta.

Ceas dama cu bratara alba 60 RON


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare