Accesorii

# tendite toamna #ghete toamna #tendinte incaltaminte # ghete iarna #cizme

Tendintele toamnei: incaltamintea retro-sic revine

Femeia urbana, moderna, intelege ca a te simti confortabil nu exclude a avea o tinuta sic, in tendinte. Iar cand vine vorba despre incaltaminte, cu atat mai mult trebuie sa fii atenta ce alegi pentru a te simti bine toata ziua, dar si a te simti admirata. Iata cateva idei pentru garderoba ta in acest sezon.

De exemplu, un cunoscut brand spaniol de incaltaminte mizeaza in colectia de toamna – iarna 2016- 2017 abia lansata pe un stil casual - sic care iti va aduce aminte de elegantii ani '70. Colectia Hispanitas Tinclude tendinte actuale create cu subtilitate, detalii colorate si ornamente contrastante, o combinatie perfecta pentru tinutele de zi cu zi,  reusind totusi sa pastreze fara niciun efort rafinamentul tinutelor.

In aceasta colectie, designerii au folosit si forme geometrice combinate cu texturi animal-print, amintind cu ajutorul acestora de perioada relaxata si retro a anilor '70. De asemenea, detaliile metalice folosite in aceasta colectie, combinate cu texturile animal-print asigura o nota suplimentara de eleganta, facand un apel catre perioada "fara varsta".

Pielea cu aspect granulat  este un alt trend puternic in acest an, o textura cheie care accentueaza tonul general al colectiei, aducand contrast si distinctie combinatiilor variate de materiale. Trasaturile esentiale ale acestui sezon includ finisaje cu un look satinat, combinatii de piele mata si lucioasa, care au fost adaptate pentru a reflecta stilul si gusturile brandului.

Si pentru ca la confortul tau contribuie calitatea accesoriilor, e bine sa stii ca nu ar trebui sa faci niciodata rabat la calitate si sa alegi doar modele realizate integral din piele naturala 100%, de cea mai buna calitate. Insemnele unei perechi de pantofi de calitate, sunt pielea fina, talpa moale si senzatia de lejeritate si confort din prima zi de purtare, lucruri de care se bucura intreaga colectie. 

Fotografii: Hispanitas.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare